Máme ešte nádej na objavenie plodu?

monicka101
14. jún 2017

Ahojte dievčatá chcem nabrať trošku nádeje. Chcem sa opýtať či niektorá mala môj pripad. Som tehotná cca 6 - 7tt. Moj gestačný vačok ma 7mm. Vraj to rastie pomaličky. Plod prítomný nieje. Myslite že máme nadej že sa ukáže ? V stredu mám poslednú kontrolu.☹

mishelita
14. jún 2017

Ja som bola na kontrole,ked som bola 8tt podla ms,ale dr. mi povedal,ze tam nic nevidi,ze su tri moznosti: je to mimomaternicove tehu,potratim alebo som zostala neskor tehu. A teraz ten prazdny vacok ma uz 4mesiace 😉

zuzans258
14. jún 2017

Ahoj ja som bola na začiatku 7tt, keď som prišla k doktorke a ona mi potvrdila tehotenstvo...lenže keď som šla o 2 týždne na kontrolu, povedala že čo vidí je dosť nesympatické a poslala ma do nemocnice...nakoniec mi bolo vysvetlené, že vačok bol v podstate prázdny, a mala som tam nejakú krvavú škvrnu...zajtra zistím čo sa to vlasne stalo pojdem si po histológiu...tak držim palce nech Ti to dobre dopadne🙂

lullaby126
14. jún 2017

Drzim ti palce 🙂 moj prvy pribeh nebol stastny ale pockala som si opat a mam krasnu dcerku 🙂

monicka101
autor
14. jún 2017

@mishelita fuu super a zltkovy vacok bol pritomny? Lebo ja nemam ani ten. A v 8tt ta neposlali na vicistenie? ..a este jedna vec lenze mne ze to malicky rastie a ze by to malo rychlo :(

mishelita
14. jún 2017

@monicka101 to mi dr. nekontroloval,takze to ti neviem povedat. Zobral mi krv a o dva dni som isla znova na odber krvi. Podla Hcg hormonu bolo vidiet,ze silnie a tak potom pockal este tyzden,ci dva a znova sono a uz tam bol spuntik. Podla mk mas len 5tt a ty pises 7tt,lebo ak si len 5tt,tak tam este nemuselo byt nic vidiet.

monicka101
autor
14. jún 2017

Nie uz som v cca v 6 alebo 7 .. ide len o to z to pomalicky rastie ten gestac. Vacok

anicka245
14. jún 2017

Ahoj ja som mala v 8tt prázdny plodovy vak, ale to už som krvácala a museli ma čistiť, ak nemáš bolesti alebo krvácanie tak sa neboj, telo dá najavo, že niečo nie je v poriadku.. inak ja som teraz podobne ako ty cca 5 týždeň (podľa toho čo ti vypočítal koník), ale na sono idem až o dva týždne.

monicka101
autor
14. jún 2017

Ved praveze ma nic neboli .. iba podbrusko ale iba trosku a uzivam duphaston

marcelik88
14. jún 2017

Moze to zniet ako otrepana fraza ale nadej zomiera posledna 🙂 Nemysli negativne, treba verit, nadej tam stale je, priroda vie niekedy prekvapit ked to najmenej cakas 🙂 Budem drzat palce 🙂

zuzans258
15. jún 2017

@lullaby126 ty si ako dlho čakala po potrate kým ste sa zas začali snažiť o bábätko?🙂

lullaby126
15. jún 2017

@zuzans258 bolo to v decembri 15 a potom asi od aprila 16 podarilo sa na prelome maja a juna 🙂

zuzans258
15. jún 2017

@lullaby126 takže si si dala pauzu...mne doktorka tiež radila počkať 3-4 mesiace a až potom skúšať 🙂 tak ďakujem

maminecka2
15. jún 2017

Baby, ja len poznamku- mnohi Dr. uz radia snazit sa hned po nasledujucom menzese, ze necakat, nie je na co. Aj moja sestra necakala po MA a vsetko OK.

@monicka101 Kludne mohlo dojst k neskorsiemu oplodneniu, ja tiez cca 20. den cyklu, treba dufat. Drzim palce.

eliska811
15. jún 2017

Ahoj tiež som mala v 6tt len prázdny gestačný vačok... Dr povedal ze uvidíme. Ďalšiu kontrolu som mala až v 11tt. Pre mňa strašne dlhý mesiac s obavami. Pamätám si to ako dnes. Strašne sme túžili po drobcovi. No a o ten mesiac mal chrústik už 4 cm 🙂 dnes už 8 a pol mesiaca. Držím palce, aby to bolo všetko v poriadku

eliska811
15. jún 2017

Teda teraz som to presne zrátala. Už som bola 6tt+4 takže 7 týždeň

lullaby126
16. jún 2017

@zuzans258 Hej ale pri porode som mala trosku problem s placentou nesla mi von, lekarka povedala ze to moze byt aj tym relativne cerstvym kyretom, ale tak dlhsie som uz cakat nechcela 🙂 teraz sme ok stastne zdrave 🙂

tinkamt
16. jún 2017

@monicka101 Lucka???😉😀

wewa125
16. jún 2017

Ja som mala kyret v decembri a v marci tehotna 😗😗😗😗😗 rodila som koncom novembra cize jeden rok obrovsky zial a hned o rok neuveritelna radost ked sa nam.narodila natalka

marrysa
16. jún 2017

@wewa125 ja som mala potrat na vianoce 2016, teraz som v 16 tt a dufam ze si napravim chut po minulom roku 🙂

wewa125
16. jún 2017

@marrysa urcite ano drzim palce silnooooo 😗

zuzans258
16. jún 2017

@lullaby126 veď presne to čakanie...to ma tak dosť znechucuje..lebo veľa mamičiek moc nečakalo..išli na to rovno po prvej menštruácií...len moja doktorka mi vraví, že mám radšej čakať...lebo maternica je teraz unavená a tak...vychádza to tak že my môžme skúšať až okolo septembra...doktorka chce aby som si pred tým spravila ešte vyšetrenia ako sono prsníkov a nejaké výtery...to čakanie je ale strašné :D :D ale asi sa oplatí radšej počkať..aby sa to nezopakovalo..

lullaby126
16. jún 2017

@zuzans258 a aj po psychickej stránke, ja som to zvládala celkom dobre, viem že to nebola nikoho vina, ale predsa je to v tebe a nedá sa na to zabudnúť... mne povedali že pol roka počkať ale tak skúsili sme skôr a hned sa nepodarilo až na druhý krát 🙂

monicka101
autor
16. jún 2017

Tak nepodarilo sa to .. rastie to po milimetroch.. 10 dni cakame ci to vypusti telo same ak nie pojdem na cistenie. Snad to bude ta prva moznost ;)

lullaby126
16. jún 2017

@monicka101 vsetko sa zahojí a budes mat dalsie drobčiatko 🙂

zuzans258
16. jún 2017

@lullaby126 akože po psychickej stránke som už aj ja v poriadku,mám úžasného manžela,ktorý ma veľmi podporil....jediné čoho sa bojím je to, že by sa to znova zopakovalo...a dali ťa už potom na rizikové tehotenstvo???? či si normálne chodila do práce

lullaby126
16. jún 2017

@zuzans258 toto tehotenstvo uplne v poriadku, do konca som chodila do prace, mala som diagnozu anembryola tam nevedia zistit pricinu dietatko sa "strati" v prvych dnoch...

zuzans258
16. jún 2017

@lullaby126 anembryola??? aj ja som ju mala..a akú robíš prácu??? ja robím v obchode...takže tam sa narobím dosť a po pravde ja by som už v ďalšom tehotenstve ak sa podarí...nechcela by už ísť robiť...

lullaby126
16. jún 2017

@zuzans258 Sedela som v kancelarii, ja som bola rada ze mozem robit, ale ak by to bolo manualne asi by som sa viac bala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre