Máme 9 mesačné bábo a čakáme druhé

daniella8
26. mar 2012

Cakame druhe babetko a a prve ma devät mesiacov ked som to oznamila mojim nablizsim tak sa tvarili ze je to dost skoro ale ja si to nemyslim a dost ma to nahnevalo a lutujem ze som im to povedala ale mi sa tesime a to je hlavne nech si ostatny myslia co chcu

luy
26. mar 2012

No na mna by to bolo skoro,ale ak si spokojná ty, tak im to tak aj vysvetli.Moja kolegyna tak mala deti a vravela že to bolo ťažké ale je rada že to tak bolo.A gratulujem a držím palce

briketa
26. mar 2012

@daniella8 Danka, ze vobec mihnes ockom nad takymi recami.. vobec nic si z toho nerob, oni tvoj zivot neziju, zijes si ho sama. Mam este mensi rozdiel a mozem Ti povedat, ze ako zvladnes ten narocnejsi prvy rok, potom to uz ide do samych vyhod. Mne maly akurat dovrsil rocik a uz teraz vidim ako su nerozlucna dvojka s prostrednou dcerou

ajca123
26. mar 2012

@daniella8 ahoj mám kamarátku čo má 3mesacne babo a hups opet otehotnela.
A nám sa narodil treti ked náš druhy mal 22mesiacov a môžem povedat že zatim je to super 🙂
Druhy syn strašne miluje svojho tretieho brata 🙂 a zasa prvy syn si nerozumie s druhým :( stále sa hádajú a peru :( a to je aj tým že je mezi nima veľký vekový rozdiel.
Ja som rada že ste sa tak rozhodli aspon sa potom vyhrajú ked budu vetši 🙂

monhla
26. mar 2012

Môj brat sa narodil 11 mesiacov po mne a mama to zvládla na výbornú hoci v tom čase naši stavali dom / bez automatickej pračky, bez pampersiek 😀 / Dokonca sme ten istý školský rok, takže v prvej triede sa nadrela ako s dvojičkami /dodnes na to spomína, aká to bola drina 😉 / Na začiatku to bude troška ťažšie ale počkaj až sa budú spolu hrať - budeš mať doma nerozlučnú dvojku. Ja som veľmi rada, že máme s bratom taký malý vekový rozdiel - ľahšie sa mi s ním vychádza / teda až na pubertu, ale to je vždy ťažké 😀 /

viki2912
26. mar 2012

na mna by to skoro bolo,ale kazda sme ina...gratulujem a reci pust z hlavy.ak sa tesite vy,viete,ze to po kazdej stranke zvladnete,tak neni o com. 🙂

januska555
26. mar 2012

@daniella8 no ja už nečakám lebo malinká je už pol roka na svete a tiež máme 18 mes. rozdiel teda keď mal malý 9 mes som otehotnela ale to už bolo po malo 2. tehu o prvé ( keď mal malý 6 mes.) som prišla ☹ a to vtedy sa všetci tvárili že nám preskočilo ale po potrate asi všetci rátali že chceme hneď ďalšie, ale uznávam že prvé tehu po synovi nás prekvapilo a nebolo plánované lebo syn sa narodil SC ale 2. už nie po tom som túžila najviac na svete, takže taký rozdiel je v pohode🙂

akeber362007
26. mar 2012

daniella8 🙂 vôbec si ty s toho ťažkú hlávku nerob moja sestra má chlapcov v jednom roku 🙂 sú síce už školáci 2 tr. a 3 tr. žiadny problém , vyrastajú spolu hrajú sa spolu bijú sa navzájom 🙂 ale aj chránia sa navzájom . Ja mám deti po 10 rokoch spolu sa zahrať nevedia ☹ ešte že majú každý svoju izbu inak si to predstaviť ani neviem.Syn má 14 chceme aby doma aj niečo pomáhal a vždy počúvame a Rebeka nemusí , darmo mu vysvetľujem že má len 4 roky, nič platné . Ty sa s toho teš ! , že čakáš bábo 🙂 to staršie bude ťahať toho mladšieho rýchlejšie sa ti mladší bude učiť 🙂

daniella8
autor
26. mar 2012

@januska555 tešim sa že ma niekto rovnaký nazor 🙂)))))

daniela1974
26. mar 2012

@daniella8 ja mam 3 dcery a ked som oznamila, ze patrilo by sa mat chlapca tak mi bolo povedane, ze si mam uz dat pokoj.
A pocut to od ludi, co mi nekupili hracku, dieta nestrazili, neradili, nepomahali, o nic ich neziadam ani nic od nich nepotrebujem, tiez bolo neprijemne.
Ty babatko cakas, Ty sa tes a vobec ale vobec neries ostatnych. Vies kolko starosti si usetris, ked si prestanes vsimat co hovoria druhi.
Budes stastna zena 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 . A gratulujem k babatku.

crapula
26. mar 2012

ahoj, gratulujem!!! urcite to zvladnete

lussy666
26. mar 2012

@daniella8 vobec si nevsimaj co vravia druhi, je to vasa vec...a krasna🙂 bude to tazke, ale fakt do toho nemaju druhi co kecat...ale uprimne, za mna - asi by ma slak trafil🙂))))) samozrejme s nadsazkou, urcite by som to prezila🙂 drzim palce a uzivaj brusko aj dcerku

ejuska79
26. mar 2012

aj ja som otehotnela, ked mala ninka 9 mesiacov 🙂) a uz mame aj tadeáška 🙂 reči ostatnych si vobec nevšímaj..podstatne je, že vy sa na babo tešíte..zbytocne sa nezatazuj hlupostami...mna sa zas naopak svokra este pri prvom tehu pytala (mala ani na svete nebola) ze kedy bude druhe, lebo vraj som uz dost stara..

dana_l
26. mar 2012

pozri do tejto temy,
https://www.modrykonik.sk/forum/porod/tehotna-par-tyzdnov-po-porode-stalo-sa-vam-to/
tam su aj take co mali babatka jedno po druhom ovela skor ako ty a zvladli to. okolie si nevsimaj. vychutnavaj tehotenstvo 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre