Dobrý večer, prosím o radu / skúsenosť som 5dpo už druhý deň mam citlivé prsia myslíte že je to stratené a je to tým ze príde ms alebo je šanca ze sa nám podarilo... ďakujem 🙂
Týždeň pred menštruáciou ma bolievaju stále
Preboha a my to odkiaľ mame vedieť 😳😳😳máš to 50/50
nedostala si na Vianoce vestecku gulu?? @amelia000
🙂 bud som zle položila otázku alebo ste ma nepochopili 😀 to ze mam citlivé prsia tak skoro musí znamenať že príde menštruácia alebo aj napriek tomu môžem byť tehotná pretože na tehot. Príznak je to skoro 😊
Snáď sa už rozumieme ak nie radšej nekomentujte nikto nie je zvedavý na komentáre typu vestecka guľa a pod ano? 😁ďakujem za pochopenie
My sme to pochopili, neboj 🤣🤣
@veronikaszabova 😂😂😂 nie nedostala bohuzial.. ale jedna tu uz pridavala fotku vesteckej gule. Trebalo by ju najst a opytat sa :D
@amelia000 hej, to si pamatam 🤣 ta to zabila.
@veronikaszabova tak potom sa zrejme musíš veľmi nudiť.. keď nemám čo k veci povedať radšej držím ústa. Príjemny večer a veeela vnútornéj pohody Tebe a Tebe podobným žienkam. Držím prsty 💞💞💞🍀🍀🍀
Nie nenudim sa - radu si dostala. Po meskajucom menzese si urob test.
Co cakas? Ved mi ti nevieme povedat, ci sa zadarilo alebo nie. chapes?
@veronikaszabova ja som len chcela vedieť ci to ze ma bolia prsia takto skoro keď je nereálne aby to bol tehu príznak ci je to stratené ci nie. Ci sa stým niekto stretol u seba alebo v okolí chápeš? Nič viac nič menej ja som sa nepýtal ci som tehotná predsa
To ti nikto nevie povedat. Kazda zena ma ine pms a ine tehotenske priznaky. Navyse priznaky pms mozu byt aj priznaky tehotenstva.To sa dozvies az ked pride alebo nepride ms. Cize je to 50-50. To, ze niektora zena to ma tak ci onak, ti nepomoze. Preto taketo otazky nemaju zmysel, tak isto ako otazky “som tehotna ci nie”.
@queen_el chcela som len vedieť ci sa stým niekto stretol a pomôcť mi to pomôže 🙂 keby mi niekto povie ze ho hneď po ovulke prsia boleli a tehotná bola potešilo by ma to. Nemyslím si ze som sa opýtala niečo zlé tak isto ako žienka co sa opýta som či nie som niečo ich k tomu vedie a diskusné fóra sú na to. Neviem ako to môže niekomu vadiť.. keď nemám čo relevantne k téme a k otázke povedať tak nekomentujem neriešim ak téma alebo otázka nie je vhodná sú tu admini a ti to buď zmazu alebo zablokuju 🙂
Mne otazka nevadi a som napisala relevantne ze znaky pms mozu byt aj znaky tehotenstva. To je podla mna relevantna odpoved. Neviem preco je tu tolko otazok, kde je jedina akceptovatelna odpoved to, co autorka chce pocut, inak sa uz rozculuje a odpoveda takto...
Ja som napriklad pri druhom tehu vobec nemala citlive prsia ale prvom som mala strasne citlive prsia a aj dost skoro
@queen_el pozri mne stačila napríklad odpoveď áno mala som to tak hneď po ovulke ma boleli a o 10 dní som mala dve paličky 😀 ja som nič iné nepotrebovala vedieť nepýtala som sa na znaky tehotenstva ci pms nejde o jedinú odpoveď ale o odpoveď k veci proste možno som to stále nepovedala dosť jasne alebo ja už neviem 😁
@z1984 ďakujem za odpoveď 🙂 a co je to skoro 😊
Asi 3 dni ked mi meskali . Mna nebolievali prsia pri menstruacii
Ja to proste viem este pred tehotenskym testom. Aj teraz som to vedela hned po tyzdni co som otehotnela. Mna teraz napriklad palili prsniky a tahalo sa to az pod pazuchu. Myslim si, ze ak mas takyto pocit tak mozes byt
mam pomerne cerstvu skusenost...cca 5 DPO ma priserne bolelo brucho, presne ako pred MS...mozno este horsie, skoro som revala ze zas to uz sa spusti...myslela som ze uz dostanem ako naposledy, (po 16 dnoch..).este som uvazovala ze si nasadim norethisteron ale cosi mi hovorilo ze nerob to, ak mam uz mat MS kazde 2-3 tyzdne (niektore zeny v perimenopauze tak vraj maju, mna uz dr na to pripravovali), tak nech to tak je...a 13 DPO sme boli na trhoch...v prahe...nejak mi boli divne tie vyrazne vone tam z tych jedal...kupila som si v drogerii test a jasne pozitivny...myslela som ze vadny test, tak som sla po dalsi...a tiez pozitivny...takze ja len tolko, ze je uplne jedno ako ta bolia prsia ci brucho aaj ked to vyzera rovno ze uz by sa ti mali spustit...proste ak mas byt tehotna budes ked nemas byt nebudes...a moja rada..pust to z hlavy, nam sa zadarilo ked som to fakt uz nechala tak a tehotenstvo ma ani nenapadlo
Ahoj, mňa tiež bolievajú prsia už pred menzesom. Minulý rok v auguste som tak očakávala menzes a nič. Tak som vedela, kolka bije, mám už 2 deti 14 a 13 ročné 😊. A malú sme cestovať na dovolenku. Tam som si kúpila test a bol pozitívny. Tak trochu aj šok, lebo sme už neplanovali ďalšie mimi, ale tešili sme sa, no bohužiaľ som koncom septembra oňho prišla - MA. 😪
Áno je šanca. Mne sa stalo to isté.. Bolestivé prsia som mala vždy v čase ovu a s príchodom menštruácie ustúpili, ale teraz nič 5 dní mi meškala menštruácia, keď som si robila test. Bol pozitívny a ešte mám aj pocity akoby mi stále mala prísť menštruácia. Nechcem Ti dávať falošné nádeje, viem ako sa cítiš, tiež som bola v strese, či mi len mešká, či príde, nepríde, ale len test ukáže.. 5dpo už by mal ukázať, ak si tehu..Tak šup sa na to. Držím palce.
Ahoj, nuž môže to byť aj hormonálna porucha. Mne sa nie raz stalo, že ma bolelo prsia "ako pred ms", nakoniec ms nikde, ale ani 2 čiarky.
V podstate 15 dní pred ms, Ťa už môžu bolieť. Mňa počas tehotenstva nebolelo až cca od 7 - 8 týždňa.
Ja nepochopím toto🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja to viem uplne presne, bud si tehotna, alebo dostanes ms 😉
Možno niekto povie, že to je hlúposť, ale mňa začali prsia boleť pár dní po keď sa nám zadarilo. Dovtedy ma nikdy pred ms neboleli, tak mi to bolo zvláštne. Test som si len tak spravila v deň kedy som mala dostať a boli tam dve čiarky 😄 teraz som v 7tt a prsia raz bolia viac, raz menej
Mňa pred ms bolievali prsia a keď som ostala tehotná tak ma v čase očakávanej menštruácie práveže neboleli... To prišlo až potom neskor ako tehu priznak, až po potvrdení tehotenstva.
nna prsia zacali bolet presne v den ocavanej ms a neprestali ja som nervak a vzdy pred ms som mala pms syndrom no teraz to bolo divne na podiv som bola velmi kludna a strasne ma pichalo v lavom vajecniku az do kolien som padala bola som strasne vlhka co pred ms nebola skor sucha
Ja sama som mala príznaky ako chute, hlad, únava, pocity že sa dolu "niečo deje" úplne rovnako ako na začiatku prvého tehotenstva. Ale aj tak prišla MS ;)
Takže len čakaj a keď tak urob test 🙂
Držím palce
@sunny_g možno ale možno aj pms príznaky môj bol že som v deň ms ma strašne boleli prsia a to som mávala 2 týždne pred ms a bol som kľudná čo ja by som vedela kysnúť niekedy
Každá sme iná a aj každé tehotenstvo je iné, môže byť ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A my to mame odkial vediet? 🙈😳
Pockaj na menzes, ak nepride - sprav test.