Kedy treba ist ku gynekologovi ked mi test ukazal 2 ciarky a poslednu menstruaciu som mala 10. januara
ak nebudes mat ine problemy, tak za seba doporucujem az v 7tt, teda po 21.2, to by uz mohlo byt vidiet srdiecko....blahozelam 🙂
ked budes v takom 10tt....pokial nebudu ziadne problemy ako krvacanie alebo ine silne bolesti ....
mne povedali ze v 10tt
zavolaj gynekologovi, on ti povie najlepsie. v krajine s normalne fungujucim zdravotnictvom by ta lekar objednal na konkretny termin.
@dzenar ahoj ja som sla 3 dni po meskajucej MS sice nic nevidel no mal podozrenie na mimomaternicove tehu tak zobral aspon krv na Hcg a ostatne veci a objednal ma na dalsi mesiac s tym ze testy dopadli dobre
Mne povedal moj gynekolog, ze ak budem mat test pozitivny, teda 2 ciarky, tak sa mu mam ozvat a mi da termin.
Urcite zavolaj svojmu gynekologovi a uvidis, co Ti povie. Pravdepodobne Ti da termin niekde okolo 10tt. 🙂 Gratulujem.
ahoj ja som bola u dr, keď som bola v 5 tt a už bolo vidno srdiečko, tiež blahoželám 🙂
ahoj, mne meskali kramy a tak som si urobila test, hned som voalal doktorovi a on sa ma spýtal na poslednú menstruaciu. a povedal mi ze mam prist po 6 týždni ako som ju mala. no dufam,že som to zrozumitelne napisala.gratulujem.
@dzenar ja som sla hned ako som mala pozivitny test, a vobec tam neslo o to ci mu bije srdciecko alebo co, proste ma vysetrila z vnutra normalne a hned povedala ze to je tehotnost a sla som na sono a bola som v 4tt .... ,ale ak si si nie ista pockaj tyzden sprav este jeden test a chod ku gynci...🙂
ja som išla po 3 tyzdnoch meškania menstruacie, povedal, že by som mala byt v 7. tyzdni, urobil mi ultrazvuk, videl tam len tehotensky vačom so žltkom a povedal, ze pravdepobne som mala posunutu ovuláciu, a vyzera to na 5. tyzden tehotenstva, mám prisť o 3 tyzdne a uz by malo byt vidieť aj plod, veľmi sa teším, ale zároven sa aj bojím, kedze toto obdobie je najrizikovejšie
Ja som volala hned a sestricka ma objednala ked som bola cca 6 tt...
Dakujem vam všetkym dievcata 🙂
@dzenar ja som mala poslednú mm 11.1. a keď som bola v pondelok, tak ešte nebolo nič vidieť, objednal ma o 2 týždne.
@luciannka83 a test ty ako vysiel
Ak ano tak len na zaciatku cca 4tyzden. Viem ze k lekarke je ist este skoro,pretoze nic neuvidi, no ja mam taky problem ze sa liecim na stitnu zlazu a beriem tabletky (eutyrox 50). Myslite,ze v takom pripade by mi bez vahania urobila krvne testy aj tak na zaciatku? Bojim sa,pretoze viem ze chora ŠŽ moze negativne ovplyvnovat tehotenstvo 😔 Dakujem
@tatianatana keď ti vyjde pozitívny test, chod ku gynekológovi, povedz že si tam kvôli štítnej zľaze, nech ti zoberie krv 🙂 ale tam budeš musieť ísť este párkrát, kedze sa musia uistiť že ti hladina HCG stúpa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dzenar staci az v marci,-aprily,...ak nebudes mat ziadne problemy