Dobrý deň, mám pocit že som tehotná.
Síce budem mať len 21.
Minulý mesiac po svojich dňoch sme mali s priateľom nechránení sex, a dal to do mňa.
Stále máme nechránení sex, no vždy to dá inde.
Mešká mi menzes už ôsmy deň.
No žiadne príznaky nemám, len v ten deň keď som mala dostať menzes tak som mala bolesti v podbrušku a výtok cca 3 dni.
Vy keď ste boli tehotné alebo ste, ako sa to prejavovalo?
...dnes si budem robiť test
A preco si si test neurobila rano z ranneho mocu? Aku ma logiku najskor sa pytat na nieco a cakat s testom do vecera? 🤔
@kkrausova saak ale naco krv, ked nemas pozitivny test?? 🤷♀️🙈
@veronikaszabova pretože robím v nemocnici a bolo mi jednoduchšie ísť k nemu ako ráno sa trepať medzi ĺudí keď je taka situácia na SK teraz.
@kkrausova no ved prave preto, aka je situacia, tak si si mala urobit test a nie ist k nemu. Ale tak kazdeho vec.
@veronikaszabova Mala som si ísť kupiť test do lekárne kde sa cez deň premelie kopec ľudi? jednoduchšie mi bolo ísť k nemu keďže je to na mojom pracovisku a mám tu dostatok ochranných pomôcok. Nie ako v lekárni čo neviem kde sa kto optrie o mňa.
Keby chces,tak si kúpiš test aj v drogérii..žiaľ nikto z nás tu nemá vestecku guľu či si alebo nie si tehotná...takéto otázky sa je úplne zbytočne pýtať niekoho iného ako svojho gyn. Príznaky sú veľmi podobné pms,niekto príznaky nemá žiadne,a niekto zvracia už od prvého dňa vynechané ms. Takže šup do lekárne,alebo drogérie a správ si test..je jedno či si ho spravíš večer,ráno,naobed,ukáže ti už hocikedy,mešká ti dosť dlho
A ešte dodám že máš myslím dosť rokov na to,aby si vedela že je jedno či to chlap dá do teba alebo inde,môžeš otehotnieť aj tak aj tak. Niekto neotehotnie ani keď idú 10rokov naplno bez ochrany,niekto otehotnie hneď keď si raz nedá ochranu. takže je úplne jedno kedy a aký sex ste mali. Jediná 100% ochrana je celibát ;)
A ku gyn sa chodí aspoň po 2tyzdnoch meskajucej ms,pokiaľ teda nemas nejaké silné bolesti,teploty,popripadne ak by si už mala pozitívny test a začala by si krvácať,špiniť,tak aj skôr..niektorí dr vyšetrujú až 3tyzdne po vynechanej ms kvôli potvrdeniu aktivity srdca.
Ahojte, uz 12 dni mi meska menzes, s maznelom sme mali nechránený pohlavný styk 3x ..teraz mam take hnedé spinenie uz 3 den, príznaky nemam ziadne.. Co to moze byt neviete? Dakujem
@olinka1995 ved si sprav test 🙈
@veronikaszabova robia som si minulý týždeň a bol negativni
@olinka1995 ved si sprav test teraz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kkrausova prejavilo sa to meskajucou menstruaciou a pozitivnym testom 😉 vela stastia 🍀