Dobrý deň chcem vás poprosiť o radu čo robít v takej situácii. Mám 17 som v 21 tt viem priskoro ale je to dar.
Všetko bolo v pohode až kým som sa nedozvedela že aj moja mama je tehotná a najhoršie je že to predomnou taji je v 9tt má 35 rokov.
Neviem čo mám robiť pretože máme aj finančne problémy kvôli mne a veľmi ma to trápi. Mama my to tají najhoršie je že jej neviem nijak pomoct s ťažkými vecmi pretože ja sama som tehotná ach .
@lussi_0 veru ach. Preco mate financne problemy kvoli tebe? Matke s tazkymi vecami jej partner nepomoze?
@lussi_0 ved mas priatela.kt by sa o teba a vase djeta mal postarat.uz si dosoela.cakas vkastnu rodinu.najvyssi cas prevziat za vas zodpovednost.a tvoj priatel nech sa o Vas oekne postara.
To je brutal 😂 vnuk rovnako stary jak syn 😂😂
Zakladateľka, a ty ešte študuješ? A čo tvoj priatel, resp. ten, s kým si si dieťa spravila? Postará sa o vás? A mama čo? Má stabilného partnera, alebo k dieťatku prišla náhodou?
@lussi_0 no holt, nastávajúci oteckovia sa budú musieť trošku viac obracať, aby prevzali zodpovednosť za svoj sexuálny život a postarali sa o matky svojich detí...
prípadne ty sa budeš starať o obe deti a mamina sa vráti do práce skôr ako po 3 rokoch...
ty o maminom tehotenstve nevieš - ale to ona asi najlepšie vie, prečo ti to tají, ale vie ona o tvojom?
Dnes má asi veľa škôl voľno že? 😉
@miahavash no stava sa, u nas je tiez taky jeden pripad len dievcicka otehotnela v 16. Mama porodila chvilu po nej 😅 Dolezite je ako sa k tomu postavia ku cti im sluzi ze otec dietata si mladu nastahoval k sebe mal uz viac ako 35 😅 zatial to funguje 🙂
možno sa mýlim, ale nie je to pani berta, čo tu šírila osvetu okolo umelého oplodňovania... pred chvíľkou reagovala na podobnú tému s tým, že ked aj ona otehotnela ako 17ročná, tak preplakali s chlapom dve hodiny v aute... no milá osoba, na nudu sú fajn knihy, šport, kino, priatelia, ale fabulovať a vymýšľať si hovadiny na nete je hodne debilný nápad
@marcelatje 35 a 16 rocna.ten muz tiez nebude mat vserkych pokope.isto daky zvrhlik.
@marcelatje ja som učila v jednej triede strýka a synovca 😀 bolo to milé ale oni dvaja sa k sebe veľmi nemali, nekamošili sa v kolektíve
@lussi_0 no a v tej inej teme pises ze priatel sa o vas postara, tak co? Nestresuj, mama ti to povie, ked to uzna za vhodne. Moja kamoska tiez nikomu nepovedala kym nemala vsetky vysetrenia porobene ci je baby ok lebo mala uz cez 40....a jej dcera bola vtedy tiez tehotna a zistila o mame tak, ze otvorila list od doktora a nekukla na adresata, lebo si myslela ze je to pre nu 😠
@miahavash ani neviem či brutál, v tejto dobe úplna normálka... ja s manželom sme mali prvého synčeka v 19 a manželovmu otcovi sa dva roky predtým narodilo nemanželské dieťa.
@marfikchov mozno ich delil generation gap medzi synovcami a strykami to byva caste 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marfikchov hm, môže byť, aj tam má stiahnutú foto z netu
@marfikchov pani berta ci lussi_0.....schiza zeby? Aj tie fotky dost podobne.....
na fotke nevyzeras, ze mas 17r. 🙂
Tak pre mňa je ten samotny fakt normalny. Ženy, čo sa im pošťastí mať dieťa skoro a sú ešte mladé nie sú odsúdené na to, aby nemali deti pred 40tkou, lebo maju dospele deti. Mne sa bracho narodil, ked som mala 20. Otec má tiež so ženou dieťa a tam ešte očakávam nejaké v budúcnosti. :D
Ale neviem, či ste obe dostali tento dar s bohviekým, alebo máte partnerov, čo sú schopní sa postarať atď. Ak žiješ s mamou a obe ste tehotntné a bez partnera, tak smola, jedna sa bude starať o deti a druhá chodiť do práce, napr. 🙂
@lussi_0 ak je toto pravda,tak co uz budete kocikovat a finncne problemy to ma skoro kazdy,ale kazdy sa obracia hlavne partnery,tak toho tvojho priprav na to aby sa o vas postaral a ak tu cakas,ze ti tu z nas niektora pomoze financne tak to cakas marne maximalne ti pomozu,ze ti da niekto veci pre malicke.A ako nehnevaj sa na mna vies,ze mama ma problemy a ty jej takto pomahas,ze si das spravit dieta,no len dufam,ze to nemas z 18 rocnym
@obsadenemeno jop.... pre mňa vzniká preto otázka, čo z toho tie osoby majú? či žeby vrchol šťastia je, že mi niekto niečo napíše na koňovi a tak si navymýšľam?
Este zauzlenie pribehu ze partner ten isty a hodime salto 🙂 🙂 Ci som prrzradila pointu??? Sorry
@katy83 to je asi mama 😀
Ze by mexicka herecka chodila na slovenskeho kona a navyse pisala spisovnou slovenčinou....ak odmyslime chybajucu interpunkciu a ciarky...good one
@lubkavargova1 aj mna to napadlo 😀 partner ten isty jupiiii, teraz ktorej z nich povodne ten partner bol, tot otazka...
tak sup-sup aj babke najst partnera. 😀 😀 😀 😀
No nahodou moja mama mala kamosku co rodila naraz so svojou mamkou ale rozdiel bol v tom ze dcera bola uz vydata a zabezpecena na zivot a mamke s ockom sa proste podarilo Na stare kolena 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lussi_0 Neviem co ocakavas aku radu? Je to vec tvojej matky ze ti to taji, a z akeho dovodu ti taji ze je tehotna? Prepac ale je normalne ze ked mas 17 tak mate financne problemy koli tebe a ked ta to trapi najlepsie by bolo sa s potencionalnym oteckom osamostatnit, kedze tvoja mamina caka dalsie a bude mat na krku aj dceru s dietatom...