Ahoj mam 15 rokov. Som tehotna s moslimom ktory ma 25 rokov a on chce aby sme si to dieta nechaly ale ja nie a nepovedala som to mojim rodicom lebo by ma asi zabily hlavne otec by ma zabil.
Pre ze moj otec je turek a mama slovenka
prosim ludia porat temi co mam robit.
tak veľa šťastia s otcom. Otec vie, že máš priateľa?
Dnes začínajú nejaké prázdniny? Či šumienky si robia dobrý deň aj v obyčajný piatok? 😕
@leyla2001 no moja. Tvoj otec ma plne pravo ta prizabit....
A kde je problem? Vsak ma 25 rokov, sup-sup sa postarat o buducu rodinu. Aaaaa ty nechces babo. Chapem....mamahotel by skoncil,ze?
Ja som sa zabila pri prečítaní slov zabily a nechaly...
Doležite je, čo chceš ty. Mať dieťa je veľka zodpovednosť, máš iba 15, uvedom si to. Ak ťa nemá kto pochopiť, pomocť, budeš to mať ťažké.
A co by ti tak tvoj otecko povedal, keby zistil, ze si bola na potrate? Kedze je uz dieta na ceste, postav sa k tomu dospelo, nie si prva a ani posledna, ktora priviedla na svet dieta priskoro, chod do diskusii a for, kde sa baby ocitli v podobnej situacii a ako to cele dopadlo...
vymyslené?
@uhnakova so súhlasom súdu, nie len rodičov..."V prípade, že jeden z manželov je neplnoletá osoba, staršia ako 16 rokov, musí predložiť právoplatné rozhodnutie súdu, ktorý povolil uzavrieť manželstvo. " http://svadba-info.sk/svadba-obrad/pravne-pozia... ...ale v prípade tejto vymyslenej témy s cieľom rozprúdiť diskusiu proti víkendu je to fakt jedno :D :D :D
Nikto ťa nezabije, hlavne tvoj otec nie, ktorý otec by zabil svoje dieťa? A ty to tiež nerob, nezabi svoje dieťa...skor ako si mala styk si mala premýšľať o následkoch... buď rada, že otec to dieťa chce.
Niekedy fakt uvazujem, ci existujú zamestnanci na mk co vytvárajú absurdné témy s co najsokujucejsim obsahom.. Reklamy predsa len treba spropagovat a ako najlepšie? Temami v ktorých sa ženy nsjviac pohadaju..
skus lekcie pravopisu ,lebo toto je strasneeee
A ja som vila Cililing a som tehotna s komarom,ktory ma dlhy sosak
ak je toto relane musis to povedat rodicom, nech uz sa rozhodnes akokolvek, ad 1 potrat ti v 15 bez suhlasu zakonneho zastupcu (rodica) neurobia
ad. 2 lekar je povinny informovat tvojich rodicov o tehotenstve ak mas 15
ad.3 vydat sa bez ich suhlasu a sudu tiez nemozes.
ad 4. ak mas 15 si este stale skolopovinna neviem ale skoncit iba zo ZS zadna vyhra, cize aby si mohla dalej studovat niekto ti s babatkom bude musiet pomoct a tak dalej.
ak ti otec povolil 24 rocneho priatela, predpokladam, ze si nemysli, ze si hrkutate o vesmire.....
a odporucam nastudovat dobuducna nieco o planovanom tehotenstve a antikoncepcii
čo tam po pravopise, hlavné, že mlaďucha uz sexovať vie 😀
😂😂😂 Turek ,ktorý pochádza z Iranu,to už je aká kombinácia? Tak buď je Turek,alebo Iranec nie? Celé vymyslené,nech je tu téma na celý vikend.
Jaaj baby novo vytvoreny nick 15-tka...turek...moslim ci aky fras 😀 skola skoncila zacal vikend to je jasnee 😀
Keby ti gramatika isla tak ako sexovanie...
Baby, to ozaj nevidíte, že je to kravina,?
V poslednej dobe same podobne temy 😀 som tehotna v 15 ci v 16 rokoch chcem ist na potrat lebo dieta mat nemozem a co mam robit...ja vazne neviem ci sa niektore baby tak nudia ale toto je uz sila a kazda sa registruje zrovna v den kedy je tema zalozena 😀 nejdem radit kedze totalna blbost vsetky na jedno kopyto
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@leyla2001 zobrat rozum do hrsti, dospiet a zacat premyslat ako to dietatko vychovate. Rodicov budes este velmi potrebovat takze s nimi jednaj na rovinu.