Ja som v 39tyzdny tehotenstva a vysly mi zle vysledky nechali si ma v nem.na pozorovanavaniie
ano aj ja som mala a isla som domov a na druhy den som mala kontrolny monitor...
vela zdaru 🙂
mala som aj ja, dieta sa nehybalo ako malo....tak som chodila na kontrolne ...
no ja som mala pri obidvoch zle vysledky,konkretne nizky pulz babatka,uplne pod normu to bolo,pri druhom si ma tiez nechali na 3 dni pozorovanie ale nic sa nedialo,uplne v poriadku bolo potom vsetko,aj porod na terin presne...
Aj ja som mávala zlé výsledky, chodila som na kontrolné merania aj 2x za deň. Bola som aj hospitalizovaná na 2 dni. Ale všetko bolo v poriadku. Aj malý sa narodil presne na termín. Všetko prebehlo v poriadku. 😉
aj ja som mala zlé výsledky, nízky pulz bábätka, tuším okolo 80/min, a do hodiny bola malá vonku sekciou, mala omotanú šnúru, bola som týždeň po termíne, nechcem si predstaviť čo sa mohlo stať...
Ahoj, aj ja som mala zlý monitor, bola som prvý krát - ukončený 36. týždeň, pichli mi magneziovú injekciu a monitor zopakovali asi po hodine a zasa bol zlý, tak mi hneď potom robili záťažové testy placenty a tiež zle, tak mi okamžite po tých testoch spravili sekciu. Synček je našťastie v poriadku 🙂
Buď rada že si v nemocnici po dozorom. Ja som bola hospitalizovaná kvôli prenášaniu a ak by som tam nebola neviem čo by sa stalo ☹ ja som si nevšimla nič podozrivé, ale robili mi kontrolný monitor a celé zle. Monitor bol silentný 😖 malá bola do pár minút na svete. Namiesto plodovej vody blato ktoré mala zatečené úplne všade.
@hajajanka pri sekcii sa klystír nedáva, či?
mohla by som sa spytat že co je to vysetrenie ?? na tie pasy ??
aj ja som mala zle, kadejak mi to vyskakovalo , chodila som potom kazdy druhy den na kontrolny a uz ked sa zacali kontrakcie tak mi blbol riadne monitor...akoby malemu prestavalo srdiecko bit, tak hned na sekciu
@marcelatje robi sa klistir aj pred sekciou, aj po sekcii
@majca1581 to ti okolo bruska zapnu pasy, z ktorych idu kabliky do pristroja, ktory na papier zaznamena tep dietatka, stahy maternice...aj neviem co...ak sa nemylim a pocas oho aj pocujes tlkot srdiecka
Ja som mala a nechali si ma v nemocnici na pozorovani do tyzdna sa mala narodila v 36 tt sekciou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nemala, ale kamoska ano. Na druhy den po prijati boli vysledky tak zle, ze do pol hodiny bolo babo na svete ako velmi urgentna sekcia, bez pripravy, bez klistiru. Babatko je vdaka tomu zdrave a ma sa k svetu 🙂 Drzim palce. Velmi pozorne si sleduj pohyby. Neviem, ci si na pasoch non-stop alebo ti ich davaju len raz za cas.