Baby ahojte tak dnesna kontrola 33+4 tt isla som s tym ze dva cisarske mam za sebou tak uz sa dohodneme na tretom a on namna ako chcete rodit ? A ja ze mam moznosti po dvoch cisarskych a on jasne ved mozte rodit normalne ak budete vsetko robit ako mate som 7 rokov od posledneho aj to sa pytal , ale vsade citam ze po dvoch neni mozny treti normalny poznate niekoho kto ma po dvoch normalny porod ?? Co by ste robili vy ? Dakujem za rady
@kiki68 moj dr je zaroven porodnik a ma ma na starosti az do porodu no mam prave 34 akurat na termin budem mat 35 :(
@katkamarcinova tak pozri ked to nepojde tak to uvidia a bude cs. Ak sa na to necitis tak mu rovno vysvetli, ze pocity z toho mas take, ze si na to netrufas. Mal by to pochopit.
Ja mám za sebou tri cisárske a tiež väčšie vekové rozdiely, ale ja by som to spontánne už neriskovala.
Ahoj, ja mam za sebou 2x SC a teraz po 10 rokoch ma čaka dalši pôrod a tiež žiaľ SC. Neviem v akom stave máš maternicu, ale predpokladám že v mieste jazvy je dosť tenká, ako u väčšiny žien po SC. Ak tam máš aj nejaké zrasty atď, tak na prirodzený pôrod radšej zabudni a neriskuj.
Ahoj, ja mám jednu sekciu 2016 koniec panvicu chlapec a po necelych dvoch rokoch spontánny pôrod bez nastrihu, šitia, prosto super. Nedá sa to porovnať, ako som sa cítila a behala som po pôrode ako srnka. Psychicky aj fyzicky mi pomohol Aniball, fakt odporúčam. A to mi chceli hneď urobiť cisársky, lebo že to bude na dlho.
Oooch to ja by som tiež chcela 5akeho doktora čo by mi ponúkol vba2c
Kde ho zohnať?☺
@ivanka4652 Kosice 🙂
@katkamarcinova sesternica rodila prveho cisarskym a druheho normalne. Bol tam rozdiel 3 roky
@katkamarcinova Ahoj Katka, uz je to nejaký čas, ale ako si nakoniec dopadla?
Ahojte.je tu niekto kto po 2cisarskych rodil prirodzene?aký časový odstup ste mali?dakujem
@katkamarcinova ja po 7 rokoch , ma nahovorili prirodzene ...dcérka má aktuálne 8 mesiacov a ľutujem to rozhodnutie , že som nešla cisárskym ...
@zorabibi keď sa smiem spýtať kde ste rodili?
@macica1706 v kochu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mozne to je, je tam dlhy casovy odstup a asi sam vidi, ze by to mohlo vyjst. Co moze hrat vyrazne proti je vek ( nad 34 rokov je vbac uspesny iba v 20%) a tiez dovody predoslych cs. Tiez to bude zalezat na konkretnom porodnikovi co vychyta sluzbu a aky to bude mat priebeh. Skusit mozes s tym, ze mozno bude zase cs z toho. Viem ze pri vbac nesmu podavat vela oxytocinu, cize ich na to sama upozorni. Ze ked to nepojde fakt prirodzene tak to radsej seknut.