Je to pravda ze keď žena čaká chlapca, je pekná, keď čaká dievča, uberá jej to z krásy? Ze keď čaká chlapca, byva tehotenstvo bez silných príznakov a keď čaká dievča, zvracia? Viete to niekto porovnať? Áno, snažím sa uhádnuť pohlavie svojho ďalšieho dieťaťa 😂
Ja som bola pekná pri babách, plná energie, spokojná, prestali mi migrény, život gombička. A pri chalanovi som bola taká vyflusnutá a unavená, že by som dokázala zaspať aj postojačky, vtedy mi teda veru nikto netvrdil, že som "opeknela" 😂. Cítila som sa tak na 70... Doteraz som si myslela, že to bolo asi vekom, ale, možno to bolo iným pohlavím v bruchu? 🤔
Ja som čakala 2chlapcov a úplne iné tehotenstva
4 tehotenstva a na chlp rovnake. 3x chlapec a 1x dievca. 🙂
Ja som pri oboch mala nevolnosti ale pri malej mi bolo viac zle by som povedala. Viac a dlhsie a hned od pozitivneho testu. Bolo to ine ako so synom takze ja som si aj myslela he cakam dievca.
Ja som mala všetky rovnaké. Okrem brucha mi nič nebolo. Z krásy mi asi najviac ubudlo pri treťom - chlapcovi, ale to bolo asi vekom a nečakaným tehotenstvom🙂
Vracala som pri synoch aj pri dcere. Od zaciatku do konca. Takze ziadny rozdiel som nepocitila.
Ibe tehotenstva som mala rovnaké aj bruško maličké pri oboch.
Obidve tehotenstva úplne iné a pohlavie rovnaké 😄
Bola som tehotná len raz ale bola som úplne pekná, žiadne vyrážky ani nič, cítila som sa ako bohyňa fakt som sa nikdy necítila taka krásna ako počas tehotenstva, maličké bruško, žiadne nevoľnosti a mam dievčatko 🙂 sesternica sama vyrážka po tvári a ma chlapca....nuž tipuj veru 🙂
Mám syna, teraz čakám dievča. Tehotenstvá viac menej rovnaké, možno na úplnom začiatku som teraz mala pár vyrážok na tvári. Žiadne nevoľnosti ani v jednom tehotenstve.
Mame 4 deti
Rovnake chute
Rovnake brucho
Rovnake priberanie
Rovnaka pokozka (bezproblemova)
Rovnake vlasy (mastne)
Rovnake nevolnosti (ziadne, okrem mierneho zdvihania zaludka pri soferovani)
Dvaja synovia a dve dcery...
Totalna hlupost, cakam dieta cislo 4, nezvracala som ani raz v ziadnom tehotenstve. Teda, v poslednom ano, ale to len v nejakom 16tt., ked som dostala crevnu virozu. Mame 2 chlapcov a budeme mat aj 2 dievcata. Plet nadherna, brucho take gulate a dost dopredu, ziadne ze v bokoch, ci ako sa to hovori. To skor suvisi s ulozenim babatka a samotnou konstrukciou zeny, ako je stavana. Jediny rozdiel, ze pri dievcatach som brusko mala trochu vyssie. Ale ani chute som nemala nijak specialne. Podla tohto vobec nezistis, ci cakas dievca, ci chlapca.
Aaaaaa... mozno jedna vec - ked som cakala chlapcov, mala som vacsiu chut na sex, pri dievcatach menej, hlavne pri tomto poslednom dietati nemam chut skoro ziadnu. Ale toto som si uvedomila az spatne...
Pri chalanoch mi nič nebolo pri babách som hrala celé 4 mesiace
To sú také hlúposti. 3 tehotenstvá - 3 chlapci
1. Zle mi bývalo tak, že som najskôr riadne schudla. Nakoniec som to vytiahla apsoň na 8kg. Vlasy, pleť a nechty som mala krásne ako nikdy.
2. Zle mi nebolo skoro vôbec. Pribrala som 15kg. Vlasy, nechty a pleť som mala také otrasné, že sa na to nedalo pozerať 😅.
3. Opäť mi bývalo zle + sa pridal vlčí hlad 😵. Pribrala som 10 kil. Vlast, nechty a pleť opäť pekná 😁
Tak si vyber.
Ja mám chlapca a teraz čakám dievca a u mna to platí pri chlapcovi mi nebolo zle, brucho veľké a opeknela som. Pri dievčatku mi bývalo v prvých týždňoch dosť zle, cela som vyhadzana a bruško mám malé ide mi skôr do bokov. 🙂
Keby som mohla, pridam sem fotku so sestrou, ona sice caka prve dieta, ja stvrte - ale, ona ma sirsie boky, ja uzsie a som nizsia. Rozdiel v TP mame 1 tyzden. Cakame obidve dievcata a moje brucho vpredu, akoby som zjedla basketbalovu loptu a ona ma tie dieta viac v bokoch.
To je nezmysel tak pohlavie nezistis. Pekna som bola pri oboch teho grcala viac pri dcere no Moja mama naopak pri bratovi cele teho.
Áno.obe tehotenstva boli úplne rozdielne vo vsetkom
Neviem to porovnať ale ja čakám chlapca, nemám pocit, že by som sa citila krajšie teda, práve naopak😁 Ale na druhu stranu, som na konci tehotenstva a mam +5kg, nemala som vôbec ťažké tehotenstvo, okrem občasneho pálenia záhy som vôbec nepociťovala nejakú zmenu. Keby necítim pohyby ani neviem, že som tehotná haha
Ja som mala prvého chlapca, jedla som výlučne slané jedlá, hory mäsa, nebývalo mi vôbec zle. Pri malej teraz jem tóny sladkého, vracala som hádam do 16tt a ešte aj teraz v 32 to na mňa občas príde plus som škaredá Kao noc. Takže mne sa tieto ,,povery,, potvrdili
Prvý bol chlapec , krásne vlasy pleť tehotenstvo bez zvracania , úplná prechádzka ružovou záhradou. Teraz som v 4 mesiaci no ale od začiatku je to boj, vyrážky , zvracanie a únava , nechutenstvo tak som zvedavá čo čakám teraz 😃
Mam tri baby, zle mi nebolo ani pri jednej, pekna som bola stale 😀 akurat chute som mala pri kazdej ine.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Podľa mňa je to pravda, ja som strašne ošpatnela pri babách 🙈