Baby som v 12 týždni a stále nič na mne nevidno ani náznak... ☹️
Kedy bolo vidno bruško vám? Aspoň taký malý kopček?
Poprípade ak máte fotky a chceli by ste sa podeliť ❤️
Jooj to je este skoro na brusko😊 ja mam ploche brucho, a naznak vzdy zacal byt az okolo 18tt, dovtedy som vzdy plocha ako lata😃 a tak do 25tt vyzeram len "dobre najedena", no a ze som tehotna je vidno az tak po tom 25tt😊 ...neboj, narastie😉
Dockas sa, potom ti bude aj tazko za zohynat 😂 ja som dobre najdena v 10 tt ale uz po dvoch tehu...brucho vytahane...
Zajtra začínam 18tt a ani náznak bruška 😁
@viestta 6 mm? 😀😀😀
U mňa prvé náznaky okolo 22tt
Ano toľko meria tvoje bábätko približne teraz
V 5.mesiaci
@borka168 má 4 cm... 😀 Nechápem prečo 6mm...
@viestta nemáš tam chybu? 6cm, nie mm
Tak ja som do 7 mesiaca vrátane bola bez brucha 🤷♀️
@viestta jasné, že nevyvalí, preto som to lajkla
Božínku.... Ja som v 40tt a brucho mam maličké ako keby som bola v 6 mesiaci.... Nic sa neboj, bábätká sa bude mať dobré ci uz vo veľkom bruchu ci v malom... Mne začalo byť vidno až po 22tt niečo... A pohyby som cítila uz v 18tt a brucho žiadne... A teraz ma uz čaká pôrod a keď sa na seba pozerám v zrkladle chce sa mi plakať, ze som si ani bruško neužila... Ale teším sa, že zachviľu budem držať ten mini poklad v rukach...
v 12 tt na mne nebolo vidieť nič a potom bolo brucho ako svet :D ešte je skoro, u mňa tak od 15. týždňa sa začalo niečo črtať
No mozes kuknut v profile mam teho fotky v jednom albume Mne uz tak v 14tt bolo vidno ale take ze cudzi ked nevie tak si mohli mysliet ze len dobre najedenà. Neboj este to len pride. 😍
Prvy naznak v 13tt, takze mozno uz o tyzden 🙂 Ale tak ze si to uz aj niekto vsimol, to tak este o mesiac neskor.
V 27tt...
To máš ešte čas na brucho ;) mne tak okolo 18tt začali vadiť rifle, nie že by som ich nezapla ale pri sedení v kancelárii má hrozne tlačili do brucha, reálne že to aj bolo vidno tak okolo 22tt
Ja už čakám tretie a ani v jednom som veru v 12. tt nemala žiadne brucho.
Mne až od 5 mesiaca troska vyšlo bruško ale tiež ho neni veľa 😄
Ja som už v 12tt neskryla že som tehotná, teraz som v 5 mesiaci a každý sa ma pýta či čakám dvojičky
Mne vykuklo bruško trošku až v 24tt, také malinké.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?