Ahojte je tu nejaká baba ktorá mala taký problém ? Mávam strašne mäkké brucho ako keby tam drobec ani nebol ale iba tuk. Môže to znamenať že je bábo veľmi malé ? Som v 30tt.
Som 35tt
@evkakozickova a si pevnejšia postavovo?
@bjl0803 som práveže dosť štíhla ťažko sa mi priberá neviem mne to normálne nepríde a zabudla som to spomenúť na poradni ach 🤦
@diana999 presne keď sa otočí tak stvrdne ale tak trvá to možno 5 minút viac ani nie a potom znovu mäkké
@evkakozickova lebo napr ja som bola pevnejšia pred tehu a preto to brucho teraz aj tak vyzerá dlho som sa cítila len ako tučná nie ako tehotná ...a áno keď sa malinké otočí alebo nasponuje tak bruško stvrdne ( niekedy až moc ) ....
Ahojte chcela by som sa opýtať je možný potrat 18 tyžny tehotenstva,? Alebo sa niečo dá s tým robiť? Bábo si nechať nemôžem 😔😔
@jankatvrdosinska iba ak by bábätko bolo nejako postihnuté....ak ho nechceš tak môžeš porodiť anonymné a následne ho dať na adopciu. Dáš mu aspoň šancu žiť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tiež mám mäkké 😀 ale aj tvrdé keď sa otočí, pohne tak je to cítit..ale také normálne mam 😀