Majú vypuklé tehu bruško len štíhle ženy?

31. okt 2023

Baby mam 170/75kg nemala som nikdy ploché bruško. Som tehotná a pozerám, že ženám v mojom termíne už krásne vidieť tehu bruško vypukle a mne stále nič. Také vypukle tehu bruška majú len štíhle žienky???

autor
31. okt 2023

Ešte dodám, že mám široké boky

michala_1990
31. okt 2023

V ktorom si týždni a o koľké tehotenstvo ide?

autor
31. okt 2023

@michala_1990 prvé a v 16.tt

januska12323
31. okt 2023

Keď žena nemá žiadne brucho samozrejme, že vidno každú zmenu. Ty brucho máš tak to tehotenské je tam schované. Inak stačí ak je dieťa viac v chrbte a nevidieť ani v ôsmom mesiaci.

michala_1990
31. okt 2023

No tak v 1.tehotenstve vidno to bruško väčšinou neskôr ako v ďalších....obzvlášť keď nemáš ploche brucho a aj širšie boky je to úplne normálne...a každé telo je aj iné...nemá význam sa porovnávať..

eliska13
31. okt 2023

Vyskoči neskôr ja som mala 65 kg a vyzerala som iba ako pribrata.Od 7 m išlo dopredu, ale nemala som veľké brucho

jesenzima
31. okt 2023

Nooo, mne ako vysokej a štíhlej žene vykuklo/vypuklo brucho asi v 7 mesiaci 🤷

simca06022011
31. okt 2023

myslim, ze je to uplne individualne, ja mam zname aj modelky chuducke a v 5mesiaci niektore ani brucho nemali.... neboj, bude ti ho vidiet, a bude ti aj zavadzat :D A teda ja som v 16tt nemala ziadne tehu brucho, okolo 20tt uz ano... Niektore maminy vyzeraju dlho len ako keby sa trosku lepsie najedli.

dixitka
31. okt 2023

Ja mám postavu s plochým bruchom, štíhlym pásom. V 16.tt som sa vydávala a nikto ani len netušil, že som tehotná (oznámili sme to až potom). Trochu sa niečo začalo črtať okolo 20. tt, ale až okolo 26. tt som mala že vypuklé bruško (stále mini, ale už by sa nedalo zatajiť 🙂 ). Neboj, ešte si do konca tehotenstva bruško užiješ až až 😉

tramtada31
31. okt 2023

Pri prvom som nemala asi do 22 tt brucho a brucho som mala ploche (nie sadlovite), v druhom tehu bolo vidno brucho podstatne skor

mooonika1975
31. okt 2023

Ja som v 16 tt nemala nič, ešte som schudla aj 4 kila

cookie29
31. okt 2023

Mne pri prvom tehu este v 6m nebolo moc vidno, skor nieco ako prilis som sa najedla 🙂

deti95060810
31. okt 2023

závisí viac od toho ako je bábo uložené... niekto má bábo viac v krížoch, iný v brušku...
16 tt to je ešte málo, potom až po tom 25 tt začína byť dobre vidieť...

rebrambora
31. okt 2023

Zavisi of postavy. A tehotenske brucho je kapitola sama o sebe.

jaskolka
31. okt 2023

Ja som silnejšia(boky a stehná) , a tehotenské bruško som mala normálne viditeľné. Pri synovi cca v 16 týždni už bolo vidno ze som tehotná, pri dcere ešte skôr.
Ale zase ja som brucho mala vždy ploche, možno aj od toho to závisí.

adeladulova
31. okt 2023

Ale ved dobre ze nemas vypukle brucho, aspon sa ti nenarobia strie, co by za to aj tie stihle zeny dali. Ved najdi v tom nieco pozitivne. A aspon nemusis nosit vacsie oblečenie, kupovat vacsie bundy teraz v zimnom obdobi.

ivik4
31. okt 2023

Ja som stihla drobna a ziadne brucho som nema tiez

samimami777
31. okt 2023

To je taká sprostosť že na štíhlej žene vidno bruško rýchlo a na žene plnejšej postavy pomaly do pôrodu nie (samozrejme ak sa nejedná o väčšiu obezitu ). Tam ti viac zaváži uloženie a veľkosť plodu. Ja mám "normálne" 169cm a okolo 52-55kg , mimo širších bokov a stehien som štíhlej postavy. Mám už 2 deti na svete a u každej mi teprv trošku viacej začalo byť vidno bruško tak 2-3 mesiace pred pôrodom. aj rodiť som chodila s pomerne malým bruškom že mi sestričky tipovali že som Max v 5tom mesiaci a isto nerodím 😅. Teraz som 3tí raz tehotná , aktuálne som v 30tt a aj keď za celý deň zjem kľudne aj pol koňa tak večer vyzerám len ako by som sa lepšie najedla 😅 a to mi každý tvrdil ako v treťom tehotenstve to ide neskutočne rýchlo a bude to na mne hneď vidno. Toto je foto môjho bruška zo soboty večera , keď sme boli celý deň na chate na opekačke a pojedli všetko čo nezjedlo nás a aj tak sotva tam niečo vidno. Ako tu už bolo spomenuté , viď v tom výhody 🙂 netreba toľko extra oblečenia kupovať, nebudeš riešiť strie a možno ešte aj z pôrodnice pôjdeš pomaly ako si išla tam a nebudeš rok-dva sa trápiť chudnutím 🙂 blahoželám k bábätku ❤️

yanni
31. okt 2023

@adeladulova Tvorba strii nezavisi od toho, ci je zena stihla alebo nie, a ci jej narastie brusinko alebo brusisko.
Tehotenstva som zacinala stihla s plochym bruchom a brucho mi nebolo vidno do ca. 25. tt. Pri starsej dcere som v robote oznamovala tehotenstvo v ca. 20.tt a sef skoro zo stolicky spadol. Pri poslednom dietati podobny scenar, v piatom mesiaci sedi kolöegina vedla mna, ja som o nej vedela, ze je tehotna ona o mne nie a sa jej pytam, ze kedy ma termin. A ja na to, jeeeej, to ako ja. Ona, tiez stihla a vysoka nosila uz loptu pred sebou, u mna to vyzeralo ako keby som bola dobre napapkana po obede. Skoro jej oci z jamook vyskocili. Sa doteraz na tom smejeme a nase deti budu mat uz 5r rokov (u nej to uz bolo tiez v poradi xte tehotenstvo).

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre