Mali ste niektora v tehotenstve taketo chute a co sa vam narodilo?
Jedine jedlo, ktore ma pocas dna dokaze uspokojit je normalny obed, polievka, a druhy chod, idealne cokolvek so zemiakmi. Ryzu, ktoru som milovala, teraz mi vobec nejde na chut.
Pocas dna ked som hladna, neviem co by som jedla, sladke absolutne, iba obcas, ovocie tiez nic moc, ziada sa mi nieco pikantne (minule som kvoli tomu zasla na cinu), alebo nieco kysle(ale napr nie uhorky zavarane, to mi nejde..) ale napr taky tuniak v konzerve, paradajky milujem a vsetko s paradajkami.. proste mam pocit ze take syte jedla sa mi ziadaju.
Viem ze tie povedacky s pohlavim nemusia platit, ale predsa len, co sa vam narodilo pri podobnych chutiach????
Ako beriem tema na zahnanie casu, ale mame dvoch chlapcov a dve dievcata a chute a brucho som mala rovnake, tolko k poveram... neboj o chvilu sa ti male na sone ukaze a budes vediet.
@anjelicek26 strasne som zvedava, lebo prveho mame chalana, a teda mala som dost podobne chute. Ja viem citala som uz kadeco, ze to neplati s tymi chutami. No strasne by som si zelala dievca, aj ked najdolezitejsie je, aby bolo dietatko zdrave.
Neviem sa dockat.. preto citam, pytam sa.. no zvedava som.
Ja myslim, ze tie hormonalne zmeny posobia jednoducho na zenu, ze sa jej chute menia, bez ohladu na pohlavie...ale to je len moj nazor... my mame doma obe pohlavia a teda podla nicoho sa nedalo vycitat, ze co to bude, kym na sone neroztiahli nozky ;)
Ja som mala takmer identické chute v tehotenstvach, teda nič mimoriadne a mam chlapčeka a duevcatko
Môže byť, hoci to určite nie je pravidlo. Pri dcére som sladké nemohla ani vidieť, pri synovi som iba sladké jedla.
Su to povery 😃 Ja som nemala ziadne chute 🤷🏼♀️
Ja mám dievča, sestra chlapca, boli sme tehotné narovnako a jedli sme úplne do bodky to isté :D Akože sme mali neustále chuť na rovnaké veci. Sladkého menej, skôr kyslejšie, uhorky u nás išli ako na bežiacom páse. Čiže asi by som v tom nehľadala nejaký zmysel :D
Mne nechutilo absolutne nic.
Ja som mala celkovo iné tehotenské príznaky v tehotenstvách a sú to dvaja chalani čiže pohlavie také veci neovplyvňuje 🙂
A to mi potvrdila aj moja gyn
Ja som nemala ziadne extra chute,nikdy mi nebolo zle, ani jedno zvracanie a mam chlapceka,tiez velmi neverim na tieto chute co urcia pohlavie😀jedine ultrazvuk
Samozrejme, že sú to len povedačky.
Ja som celé tehotenstvo a obdobie kojenia jedla veľa sladkého. Predtým mi sladké absolútne nešlo na chuť. Teraz len minimálne keď potrebujem energiu rýchlo doplniť. A mám dcéru.
Prve mesiace som jedla len kajserku s maslom, kremskou horcicou, sunkou, syrom a redkvickou. Nic viac a nic menej na tej kajserke byt nemohlo, inak 🤮. Ranajky, obed, olovrant, vecera. A este mekac 😂Potom by som za Magnum aj vrazdila 😂 velmi som si ale ten magnum neuzila, mala som tehu cukrovku, takze vyvazeny jedalnicek 🤪 a mam dievca
Su to povedacky. Ale mam napr. kamaratku, ktorej to vyslo a ta tomu veri 😁
Ja som pri prvej dcere zacala jest maso ktore som predtym nejedla a mala som velku chut na sladke. Pri druhej dcere som prestala jest maso lebo som ho nemohla ani videt, citit a chut na sladke rovnako ako v prvom tehotenstve.
pri prvom som mala kyslé chute a pomaranče som jedla denne na kilá. čím viac kyslý, tým lepší. pri druhom som zas kyslé nemohla ani cítiť, milovala som sladké. mám dvoch chlapcov 🙂
My mame tiez 4 deti - 2 chlapcov a 2 dievcata.
Pri prvom - chlapec - chudtili mi jogurty, pri druhom - dievca - jedla som hlavne jablka, cucoriedky.
Pri tretom - chlapec - treska v majoneze a pila som kazdy den troaku coly, nemohla som si pomoct. Pri stvrtom - dievca - to iste - treska, kysle uhorky, tiez cola, radler 🙃...Ku koncu hrste vlasskych orechov...
Cista voda bola ako za trest, tazko mi bolo z nej vzdy. Este tak mineralka.
Pri vsetkych detoch som pila aj kavu a jedla vela sladkeho, hlavne pri prvom chlapcovi - vianocka s maslom a medom a kakao 🙃😅.
Aj brucho som mala stale rovnake.
Takze toto su fakt len take povedacky.
Mam tri baby a chute som mala pri kazdej ine. Pri prvej som jedla same zdrave veci a kopy ovocia a zeleniny, na sladke som vobec nemala chut, pri druhej som mala chut na nezdrave vyprazane veci ako langose, pecenu kacicu a podobne. Je mozne ze zatial co pri prvej som zacinala tehotenstvo na vahe 57 Kg, pri druhej som mala len 52 a potrebovala som sa najprv vykrmit na moju normalnu vahu.
Ja som pri chalanovi, jedla iba sladke
Sú to len povedacky. Rovnako ako tvar brucha, to co žena "oškaredie ci opeknie" a podobne.
Ja som 6 mesiacov pregrcala takže som nemala chuť na nič😀 a potom som mala chuť na oškvarkové pagáče ale že každý deň, dobošové rezy a punčové rezy manžel kupoval každý deň a tiež vykúpil v obchode väčšinu sladkostí😀 jaj a pistácie tie tiež, proste ak mi nekúpil niečo na čo som mala chuť bola som fakt nepríjemná a mám dievčatko😀
Rozdielne chute,v podstate rozdielne tehotenstvá a pohlavie rovnaké..cakame druhé dievčatko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nemohla žiadnu sladkosť som neznašala sladké a narodila sa mi dcérka.Jedla som čo TY kyslejšie.