ahojte, prosim vas, rychlo rychlo potrebujem poradit. musim si ist dat pichnut na pohotovost injekciu, ale zistila som, ze v baleni, ktore mi dala sestricka chyba rozpustadlo. co myslite, budu mat na pohotovosti nejake univerzalne rozpustadlo, ktore mozu pouzit? alebo je to v keli?
dybus, ale v nedelu lekarne nie su otvorene...
pohotovostná musí byť. aspoň v PN je vždy jedna
aha..ok ok...dakujem dybus, hned je to jednoduchsie! vies, ja nie som teraz doma, ale sme u nasich...na kopaniciach...o to je to trochu komplikovanejsie..ok..letim, potom dam vediet...
ak nebude, tak v každej nemocnici to majú do infúzií.
ja by som išla na pohotovosť aj bez rozpúšťadla. tam to vyriešia a usmernia ťa
ahojte.
babulka nestresuj na pohotovosti maju rozpustadla ,ze by si sa v nom mohla okupat 😀
tak klud a nestresujjjjj 😉
mno..tak mna poslali do kelu...povedali mi, ze oni si to na zodpovednost nezoberu...takze takto som ja pochodila...
to nemyslíš vážne.
choď inam /ak sa dá/ - veď je to obyčajný fyziologický roztok
do prdele, škoda že si to neskontrolovala skôr. ja mám jedno rozpúšťadlo navyše. mohla som ti ho včera dať
gerdush nemyslíš vážne 😲 😲 😲 to čo zase bolo ja mám tiež ak to nemáš daleko dobehni-k fostimonu je aj v orig.keabičke ale dáva sa náhrada lebo ten orig.štípe ako korela 😝 takže to nieje vôbec problém na koho si to preboha natrafila 😲 😲
nuz baby, co vam budem hovorit...volali aj do pohotovostnej lekarne...ani tam jej nevedeli povedat...tak som si dala dzugnut merional, co som mala mat na zajtra. mne totiz doky dal na dnes fostimon a na zajtra merional. problem je v tom, ze merional mam na zajtra iba jeden, druhy si musim zohnat, mam recept...ALE v ziadnej lekarni merional len tak nedrzia, cize si ho musim objednat a do pondelka rana ho proste mat nebudem...takze este aj tento pokazeny fostimon mi to uplne dokarfal, kedze som ho nemohla pouzit...sumasumaaarum na zajtra nemam nic...ale uz som kontaktovala jednu lekaren v OC MAX, ti mi ho dnes objednaju /merional/ a zajtra na obed ho budem mat...zatial som im nepovdala, ze na recepte je iba 1 ampulka a ja budem chciet dve...doky ma upozornil, aby som dodrziavala 24 hod medzi injekciami...ani to nebudem moct...
babule, ste zlate, ze mi ponukate ten roztok...je to momentalne velmi komplikovane...nie som doma, sme u mojich rodicov, nemam ani auto, aby sa mi lahsie pohybovalo...no nic, dnes je to nejako vyriesene, zajtrajsko si tiez nejako musim...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj moja. sa ukľudni.
to rozpúšťadlo je obyčajný fyziologický roztok : 0,9 percentný NaCl. to na pohotovosti budú mať. prípadne ťa pošlú do lekárne. tam to majú