Ahojte,
nájde sa tu mamička, ktorá brala v tehotenstve, alebo pár týždňov pred otehotnením alebo počas kojenia Magrilan alebo Seroxat? Aké sú vaše skúsenosti? Prípadne stalo sa Vám, že ste tieto lieky brali a potratili ste? Ďakujem za akúkoľvek skúsenosť🙂
Ahoj, dáš mi prosím potom vedieť, ako si dopadla u dr., čo ti napísal? A do koľkého tt teda budeš mať seroxat, kým ti ho vymení? Od koľkého tt berieš pol tabletky seroxatu?
@ulamachula ahoj,takze dnes navsteva u psychiatra...druhy tyzden beriem len pol tabletky rano seroxat aj lexaurin.teraz som v 5tt a mam brat len stvrt tabletky rano cca 5dni a potom uplne vysadit,vravel,ze dva tri styri dni mozem mat zavrate,ale ze to prejde.tak od zajtra idem na to.drzte mi palce,aby sme to zvladli aj s drobcekom 🙂
@ulamachula ahoj viem ze moc stara tema, no brala si ten Magrilan v tehu potom? Dakujem
@minyminy ahoj, vy beriete magrilan v tehotenstve? Mne ho doktorka predpísala, ale už som porodila, a trochu aj dojčím, len sa bojím aký to má účinok na dieťa, preto sa pýtam, že či Vám to aj v tehu odporučili, ďakujem
@syrokremik ano beriem .. no hovorila mi ze pred pôrodom budem musiet vysadit .. treba sa opýtat ci je vhodný pri dojčení...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,no to by zaujimalo aj mna.ja uzivam seroxat a lexaurin a som tehotna,hned som volala dr a povedal mi,ze mam brat len pol tabletky, dovtedy,kym pridem na kontrolu,nakolko sa u neho objednava.tak seroxat mi vymeni za nieco ine,kedze uplne vysadit nemoze.