Ahojte baby, chcem sa opytat ake ste mali hcg na zaciatku trhu v 5 tt. Podla menstruacie poslednej (6.3.2017) by som mala byt v 5tt ale doktor na sone este nevidel nic. Hladina hcg bola dnes 163,30 vraj nizka ze som len mozno neskor otehotnela. Preto treba sledovat hladinu hcg. Ake ste mali vy?
@gabcca Moja nemusis sa bat.kedze ty si v 5tt od MS asi ale od ovulky si mozno menej preto nic nevidel...ked tam pojdes o tyzden uvidis budete uz vidiet nieco alebo aspon HCG ti stuupne...VER MI
@kotatko1232 ja.viem.ze.som to mala aj pri prvej tiez ma strasili a teraz sa bal aby to nebolo mimomaternicove
@gabcca NEBOJ SA hlavne ver je je vsetko ok...
videla si moje testiky??ja tiez verim ze je vsetko ok a moje testiky budu pomalicky tmavnut...
@kotatko1232 ano videla vyzeraju super urcite budu tmavnut verim tomu. Moj dnesny ranny posledny oproti včerajšiemu vecernemu
@gabcca tak ty možes byt uplne v klude...vsetko bude v poriadku kedze ti tmavne 🙂
@kotatko1232 ano a boli ma podbrusko take slabsie pichanie neviem ci je to v poriadku
@gabcca ano.je to v poriadku..roztahuje sa maternica
@kotatko1232 ja dufam ze o tyzden uz bude hcg pekne velke, a ze.uz bude nieco aj vidiet na sone.
@gabcca dnes si kolko vlastne dpo??
a aky to je testik??
@kotatko1232 dnes by som mala byt 18 dpo ak bola ovu den po pozitivnom teste no.je mozne ze som otehotenela neskor ako vravel doktor. Su to gravitest
@gabcca cize cca 16dpo ti ukazalo prvy silnejsi testik
@gabcca ja som mala poslednu ms 3.3. a doktor ma rovno objednal az na 27.4. co mi vychadza na koniec 8tt, tak uz som a este budem nervozna ale aspon uz nieco uvidim 🙂 inak som bola prekvapena lebo som testovala na druhy den meskania poobede/vecer a styri testy pozitivne. Ja sa pre zmenu bojim ze to je dost vysoke hcg a ci tam tych semienok nebudem mat viac 😂😂😂
@kotatko1232 taky silny ano ale prvy u bol s druhov ciarkov na 9dpo
Aj ja som maladnes uz riadnw kolajnice tak dufam ze hcg bude rychlo rast
@kotatko1232 ja tomu verim
@gabcca ahoj,ja som mala hcg v case mms 283 a ovu cca v polke cyklu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne v 5tt nebolo na sone vidno nic az o tyzden ani test mi v tom case nic neukazoval