Linea nigra v tehotenstve a pohlavie bábätka

11silvia11
5. feb 2023

Ahojte tehuľky a mamičky .Mám otázku ohľadne čiary na brušku.Či sa vám to osvedčilo a podľa čiary ste mali chlapčeka ,alebo dievčatko.Keď je od pupka dole k lonu,vraví sa ,že dievčatko a keď cez celé bruško tak chlapček.

zitaje
5. feb 2023

@11silvia11 ja som nemala ani raz a mám baby a chalana. To s tým podľa mňa nemá ako súvisieť.

petamich
5. feb 2023

mala som od pupka dolu a mam chlapca 🙂 za mna jedna z tych "zarucenych" povedaciek

galganka
5. feb 2023

Mala som ju trikrát, trikrát rovnakú a máme dievča - chlapec - dievča.

anjelicek26
5. feb 2023

Nemala som ani raz a mam dve dievcata a dvoch chlapcov...takze si mozes rovno mincou hadzat...

basska_b
5. feb 2023

Ja som to mala len v prvom tehu, od pupka dole taka tenučka, bola to baba... pri dalsich dvoch detoch som ju nemala... bola to baba a chlapec

uhnakova
5. feb 2023

Nemala som ani raz, mame dve deti - chlapca a dievča 🙂

galioska
5. feb 2023

@11silvia11 u bas sa vravi, ze ked je zena siroka tak chlapec, ked uzka dievca😃 u mna to sedelo😃 aj ked podla mna je to len povera🙂

katrin69
5. feb 2023

@11silvia11
Mám babu a chlapca a žiadna linea negra... Kamarátka mala pri poslednom tehotenstve tmavú čiaru jak čert a mala do tretice babu (pri predošlých tehotenstvách som nebola)... Myslím, že to záleží od hormónov a pigmente maminy. Ja sa opaľujem do ružova ako prasiatko a kamarátka je hneď čokoládová 😝

nevenka
5. feb 2023

@anjelicek26 ja rovnako ako Ty, 2 chlapci, 2 dievcata a nemala som ciaru ani raz 🙂

gabriela2952
5. feb 2023

Ja mam cez celé bruško a čakám dievčatko ❤️❤️❤️

rk123
5. feb 2023

nemala som ziadnu a mam dievca 😀

maggie1978
5. feb 2023

Nemala som žiadnu čiaru a mám dievča - dievča - chlapec. Netreba sa riadiť týmito poverami.

maggie1978
5. feb 2023

@galioska a u nás sa to hovorí presne naopak, 😀, pri dievčaťu som bola taká "širšia", a pri chlapcovi zozadu ani netušili, že som tehotná, len brucho trčalo dopredu 🙂. Ale sú to asi len povery.

matkahelka
5. feb 2023

@11silvia11 rovnaka hlupost ako to, ci je brucho okruhle alebo spicate, alebo ci ma zena chut na sladke alebo slane. jediny sposob ako so 100% istotou zistit pohlavie dietata, je krvny test.

anavixy
5. feb 2023

A ked som nemala ziadnu tak.. co? Blbost.

denden77
5. feb 2023

ja som ziadnu nemala 🤷‍♀️😊

jankasamulko
5. feb 2023

@gabriela2952 aj ja som mala cez cele a mam chlapca

gabriela2952
5. feb 2023

@jankasamulko však jasné, niekomu sa ani neurobí 😊

marianarem
5. feb 2023

@11silvia11 No moja mama bola na zaklade niekolkych takychto indikatorov pohlavia cele tehotenstvo presvedcena, ze som chlapec. Otcova mama zase, ze caka dievca. Nemala ani pripravene chlapcenske meno.

kulumulu123
5. feb 2023

@11silvia11 nemala som ani naznak ani pri jednom tehu a mam deti rozneho pohlavia asi nastala niekde chyba 🤷‍♀️🤷‍♀️

alexka89
7. feb 2023

Ja som mala cez celé brucho..pri druhom som nemala a máme 2chlapcekov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre