Ahojte tehuľky a mamičky .Mám otázku ohľadne čiary na brušku.Či sa vám to osvedčilo a podľa čiary ste mali chlapčeka ,alebo dievčatko.Keď je od pupka dole k lonu,vraví sa ,že dievčatko a keď cez celé bruško tak chlapček.
mala som od pupka dolu a mam chlapca 🙂 za mna jedna z tych "zarucenych" povedaciek
Mala som ju trikrát, trikrát rovnakú a máme dievča - chlapec - dievča.
Nemala som ani raz a mam dve dievcata a dvoch chlapcov...takze si mozes rovno mincou hadzat...
Ja som to mala len v prvom tehu, od pupka dole taka tenučka, bola to baba... pri dalsich dvoch detoch som ju nemala... bola to baba a chlapec
Nemala som ani raz, mame dve deti - chlapca a dievča 🙂
@11silvia11 u bas sa vravi, ze ked je zena siroka tak chlapec, ked uzka dievca😃 u mna to sedelo😃 aj ked podla mna je to len povera🙂
@11silvia11
Mám babu a chlapca a žiadna linea negra... Kamarátka mala pri poslednom tehotenstve tmavú čiaru jak čert a mala do tretice babu (pri predošlých tehotenstvách som nebola)... Myslím, že to záleží od hormónov a pigmente maminy. Ja sa opaľujem do ružova ako prasiatko a kamarátka je hneď čokoládová 😝
@anjelicek26 ja rovnako ako Ty, 2 chlapci, 2 dievcata a nemala som ciaru ani raz 🙂
Ja mam cez celé bruško a čakám dievčatko ❤️❤️❤️
nemala som ziadnu a mam dievca 😀
Nemala som žiadnu čiaru a mám dievča - dievča - chlapec. Netreba sa riadiť týmito poverami.
@galioska a u nás sa to hovorí presne naopak, 😀, pri dievčaťu som bola taká "širšia", a pri chlapcovi zozadu ani netušili, že som tehotná, len brucho trčalo dopredu 🙂. Ale sú to asi len povery.
@11silvia11 rovnaka hlupost ako to, ci je brucho okruhle alebo spicate, alebo ci ma zena chut na sladke alebo slane. jediny sposob ako so 100% istotou zistit pohlavie dietata, je krvny test.
A ked som nemala ziadnu tak.. co? Blbost.
ja som ziadnu nemala 🤷♀️😊
@gabriela2952 aj ja som mala cez cele a mam chlapca
@jankasamulko však jasné, niekomu sa ani neurobí 😊
@11silvia11 No moja mama bola na zaklade niekolkych takychto indikatorov pohlavia cele tehotenstvo presvedcena, ze som chlapec. Otcova mama zase, ze caka dievca. Nemala ani pripravene chlapcenske meno.
@11silvia11 nemala som ani naznak ani pri jednom tehu a mam deti rozneho pohlavia asi nastala niekde chyba 🤷♀️🤷♀️
Ja som mala cez celé brucho..pri druhom som nemala a máme 2chlapcekov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@11silvia11 ja som nemala ani raz a mám baby a chalana. To s tým podľa mňa nemá ako súvisieť.