Dobry den,prosim vas je mozne ze od pupka nadol sa mi zibrazuje svetla akoby linea nigra aj napriek tomu,ze tehotensky test je negativny ?
@lucka12399 mala som styk s priatelom pocas plodnych dni vo februari. odvtedy som si robila stale testy,ktore boli negativne, brucho sa mi nijak extremne nezvacsuje(co si myslim,ze vo 4.mesiaci by uz bolo vacsie) a mala som aj menstruacie, nezaznamenala som,ze by to bolo ine krvacanie ako bezne pri menstruacii. Test bol takto minuly tyzden, z ranneho mocu.
@94lalala tak mas menzes, ziadne zmeny nepozorujes, test negativny .. tehotna niesi ... ak to chces este nejako inak dokazat tak zajdi na gyndu ..
@lucka12399 mne sa LN spravila tiez este pred pozitivnym tehu testom. To bola jedna z veci co mi prisla divna tak som sa testla a malinka uz mala 5 mesiacov 🙂 a LN mam doteraz :D ale sranda ze tiez len taka slaba a nemenila intenzitu cele tehotenstvo. Proste tak slabo vykukla a odvtedy ju mam 🙂
Tak, americké dokumenty na youtube hovoria o podobných prípadoch 😬 ženy si častokrát v deň pôrodu robili testy a negatívne. O pár hodín sa im narodili deti. Mne to mozog neberie lebo som si pred sebou nosila bruško už od 4 mesiaca, ale nespochybňujem že sa to reálne môže udiať. Tak, radšej zajdi na sono a potom, ak ani sono nebude múdrejšie si daj spraviť hormonálne vyšetrenia aby sa zistila príčina tej linea negry. Držím palce 😋
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@94lalala no tak ak nie si tehotna tak to nebude ona .. co viem tak sa robi okolo 4-5 mesiaca .. a to by ti uz test ukazal pravdepodobne alebo tehotenstva by si si asi vsimla .. ja som v 26 tt a ani ju nemam ..