Linea nigra napriek negatívnemu tehotenskému testu?

94lalala
27. jún 2019

Dobry den,prosim vas je mozne ze od pupka nadol sa mi zibrazuje svetla akoby linea nigra aj napriek tomu,ze tehotensky test je negativny ?

lucka12399
27. jún 2019

@94lalala no tak ak nie si tehotna tak to nebude ona .. co viem tak sa robi okolo 4-5 mesiaca .. a to by ti uz test ukazal pravdepodobne alebo tehotenstva by si si asi vsimla .. ja som v 26 tt a ani ju nemam ..

94lalala
autor
27. jún 2019

@lucka12399 mala som styk s priatelom pocas plodnych dni vo februari. odvtedy som si robila stale testy,ktore boli negativne, brucho sa mi nijak extremne nezvacsuje(co si myslim,ze vo 4.mesiaci by uz bolo vacsie) a mala som aj menstruacie, nezaznamenala som,ze by to bolo ine krvacanie ako bezne pri menstruacii. Test bol takto minuly tyzden, z ranneho mocu.

lucka12399
27. jún 2019

@94lalala tak mas menzes, ziadne zmeny nepozorujes, test negativny .. tehotna niesi ... ak to chces este nejako inak dokazat tak zajdi na gyndu ..

veronice
28. jún 2019

@lucka12399 mne sa LN spravila tiez este pred pozitivnym tehu testom. To bola jedna z veci co mi prisla divna tak som sa testla a malinka uz mala 5 mesiacov 🙂 a LN mam doteraz :D ale sranda ze tiez len taka slaba a nemenila intenzitu cele tehotenstvo. Proste tak slabo vykukla a odvtedy ju mam 🙂

zuzumajko
28. jún 2019

@94lalala toto je podla mna zle vykonany test. Asi si dlho namacala - brutalne ruzovy mas cely papierik. Sprav si este jeden 🙂

94lalala
autor
29. jún 2019

@zuzumajko robila som si aj digitalny clearblue- minus..

matuskova003
29. jún 2019

Tak, americké dokumenty na youtube hovoria o podobných prípadoch 😬 ženy si častokrát v deň pôrodu robili testy a negatívne. O pár hodín sa im narodili deti. Mne to mozog neberie lebo som si pred sebou nosila bruško už od 4 mesiaca, ale nespochybňujem že sa to reálne môže udiať. Tak, radšej zajdi na sono a potom, ak ani sono nebude múdrejšie si daj spraviť hormonálne vyšetrenia aby sa zistila príčina tej linea negry. Držím palce 😋

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre