ahojte,
aky mate nazor na lietanie pocas tehotenstva? (ak je samozrejme bezproblémové tehotenstvo)
ak neodporucate....tak preco?
ak ano...tak od ktoreho do ktoreho tyzdna .
Dakujem za nazory 🙂
takze taky max 4h let v druhom trimestri by mohol byt v pohode?
Ja som pred detmi pracovne lietala kazdy tyzden EU, obcas USA. Po prvom potrate (letela som v 6tt) som uz lietat nechcela. Nehovorim, ze to bolo letom, ale pri dalsom tehotenstve som sa lietat bala. Ked mal syn 2,5r, isli sme na dovolenku do Grecka a ja som den pred letom zistila, ze som tehotna. Bola som tiez asi 6tt. Ale isli sme. Nic sa nestalo. Takze moja osobna rada; kratke lety ano, dlhe (viac ako 6h) radsej nie.
@nique dakujem za nazor 🙂 nie dlhy by to nebol..max naozaj 4h...alebo mozno len 2h ak Grecko...skôr sa obavam toho ziarenia ako niektory spominaju ale neviem co je na tom pravdy...
Ziarenia sa nemusis bat. S bruskom Ta nebudu trapit. Overia len kovy. Uplny zaklad. Dokonca si mozes zobrat aj vodu.
ja som letela kol 10tt, a moj nazor je.. ak ma plod prezit, tak je to osud (samozrejme, ze som sa bala, co ak...) ale ozaj som sa neplanovala obmedzovat kvoli tehotenstvu/plodu a ta dovolenka bola zaplatena este v case ked som nevedela ze som tehotna (letela som len 2,5h ale na dalsie dovolenky som uz radsej nesla :D )
My sme tiez chceli ist, ale gynekolog neodporuca, tak sme radsej nesli, zostali sme len na sk. :D
Ja som letela v 8tt , v 10 a 11tt a v 16tt... ani mi nenapadlo, ze by sa cosi malo stat. Neodporuca sa to v 8. a 9. mesiaci...
jaska ze let, ked je vsetko v poriadku tak je to v pohode....
ja som letela v 1/2 tehotenstva a teda za mna v pohode velke lietadlo je super.... horsie je to vrtulove male lietadlo, tam citis kazdu turbulenciu
Ja som letela v 19tt, kratke lety , uplne v poho , bez problemov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Po prvom trimestri, pri dlhých letoch vykladať nohy...dať si liek.Miliony tehotných lietaju