Lietanie v 25. až 26. týždni

evkapen
12. mar 2014

Ahojte, ma niekto vyslovene zle skusenosti s lietanim v tehotenstve? Chcela by som letiet v 25.-26. tyzdni, 2hodinovy let do talianska, nic narocne, ale zase nie nevyhnutne. Tehotenstvo mam zatial uplne bezproblemove, ale urcite obavy mam. Lekarke sa to velmi nepacilo, ale to skor z "opatrnosti", bez konkretneho zdravotneho dovodu.

ivinka77
12. mar 2014

ja som letela pri 1. dcerke v 30tt do Turecka a pri druhej v 29tt do Bulharska a absolutna pohodicka... 🙂 takze nevidim dovod na obavy, obzvlast, ked je tehu bez problemov 🙂

adka1978
12. mar 2014

Aj mne dnes doki neodporučil, a my už máme dovolenku zaplatenú. Mali sme ísť v júli a vtedy budem 24. týždeň. ☹

lusinda1989
12. mar 2014

@evkapen ja som letela 26-28tt v pohode na dovolenku do egypta a celu dovolenku som si fantasticky uzila.

papaya308
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barceloneta
27. mar 2014

Ja tiez lietam pravidelne a zatial sa mi nic zle nestalo. Sam doktor to odporucil radsej ako cestovat autom napriklad do talianska alebo spanielska mensia pravdepodobnost nehody 😉

mototerka
28. mar 2014

Ja by som chcela letieť na Maltu v 12 tt, čakám vytúžene dvojičky a obávam sa toho. Nemám žiadne problémy, 7 cm miom...čo by ste radili ?

231081
10. apr 2014

Ahojte....ja som pred dvoma dňami, bola na služobnej ceste, letecky, v Quatare, bola som v 17 tt., let trval približne 6 hodín, a môžem povedať že to bolo absolútne v poriadku, nič hrozné sa nedialo, absolútne žiadne tlaky. Ak chcete niekam letieť, kľudne letťte....vrelo odporúčam.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre