Mate niekto skusenosti alebo mi viete poradit, ake su vhodne lieky na upokojenie pocas tehotenstva?
Mame tazke rodinne problemy aj problemy v sukromi a velmi tazko sa s tym vyrovnavam, niekedy to prerasta do extremneho zufalstva, skeptizmu, hnevu...
😢
Já jsem měla (ale ještě před těhotenstvím) tablety HOVA je to Homeopetikum .... HOVA se používá při neklidu, nervozitě a strachu. Na příbalovém letáku je napsáno, že se nedoporučuje užívat v prvních 3 měsících těhotenství... Zkus se zeptat v lékárně 🙂
celkom fajn na ukľudnenie je aj šumivé magnézium 🙂
@ladymum ak ti mozem poradit lieky na nervozitu neexistuje pokial sa stale nervujes tak ti nic nezaberie..treba vynechat stres to je jednine co ti prospeje..ja som maly nervacik a ked som bola tehu tak som bola ako vymenena keby hned vedla mna bomba spadla tak mi to bolo jedno..nezabudaj ze dieta bude tiez nervozne kedze ty si nervozna a ked sa narodi nebudes si vediet poradit lebo bude stale plakat..tu nervozitu mu vlastne odovzdas...mne doky vravel ze najhlavnejsi je 34tt ze vtedy sa vyvija charakter dietatka..mas este daleko k tomu ale aj tak uz trenuj ze jednym uchom dnu a jednym von 😉
skus magnezium, ja som nikdy vo svojom zivote nebola taka pokojna ako ked som v tehotenstve brala vysoke davky magnezia na tvrdnutie bruska. 🙂
Já jsem brala Magne B6... je to kombinace magnézia a Vitamínů B.... A opravdu i když jsou to jen Vitamínky tak to psychice hodně pomáhalo 🙂 brala jsem to i v období Před Maturitou a nedala jsem na ně dopustit 😉
Dakujem za vase rady 🙂 😉
@ladymum případně ještě třezalka, žádná z těchto bylinek v těhotenství neškodí 😉
http://www.babyonline.cz/tehotenstvi/vyziva/byl...
Dakujem, skusila som Sedatif PC, ale nepozorovala som nejake ucinky, asi je to len o psychike, tak to spolu prekonavame 🙂 😉
Noo babiky ja si davam aj magne b6,aj sumive magnesium ale to co sa deje vomne niekedy je az sialene,niekedy mam taky vnutorny strach co sa tyka porodu a na druhy den sa normalne tesim a nalady?rozculi ma kazda blbost az to neviem ovladnut strasne nervi chytim a niekedy ma nevytoci proste nic..neviem co mam robit uz aby bol len porod zamnou ktoreho sa bojim ako cert...🙂
@ladymum Guajacuran - na prirodni bazi, davaji i u gyn. http://www.lekarna.cz/guajacuran-drg-30x200mg-b...
Ja som užívala tiež betablokátory na srdiečko celé tehotenstvo. Bola som z toho na prášky, bála som sa, že to moje srdce nevydrží. V kľudovom režime som mala pulz 198!!!! Na ukľudnenie, také celkové som brala Magne B6 a všetko bolo nakoniec OK 🙂
odporúčam včelí peľ,kompletná výživa www.zdravie-aloe.myflpbiz.com klikni slov.jazyk
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
liek na upokojenie nosíš v brušku.vždy sa nadýchni,pohladkaj bruško a ver mi že ten kto sa tam skrýva ťa bude ľúbiť navždy.