Líčite sa aj počas tehotenstva?

moly09
17. aug 2021

Ahojte líčite sa aj počas tehotenstva? Ja sa líčim minimum čo mi je aj ľúto keďže predtým som bola stále nalíčená ...

desore
17. aug 2021

@moly09 Preco sa nemalujes? Si iba tehotna, nie chora.

ukulela
17. aug 2021

@moly09 a to ti zakazuje nejaká viera alebo povera? Alebo mas pocit, že nejaké olovo z očných tieňov sa dopracuje cez viečka do placenty?No tak to by si sa potom mala báť už roky o seba.

taskataska
17. aug 2021

a chces polutovat, lebo preco vlastne? ze sa nedokazes nalicit? rucicky ti tehotenstvom asi neodpadli...

petamich
17. aug 2021

pocas tehotenstva som fungovala ako pred nim - aj som sa licila, aj vlasy som si farbila, aj nechty som si lakovala 🤷‍♀️ nevidim dovod preco by si sa nemala licit ak sa licit chces, jedine, zeby sa ti nechcelo 😃

miadi
18. aug 2021

Kludne sa nalič kolko chces.

ajka0207
18. aug 2021

@moly09 snažím sa prísť na dôvod pre ktorý si sa rozhodla nelicit, a veru som na nič neprišla. Ale inak ja sa vždy v treťom trimestri hrozne potim, aj krém na tvár mi vtedy vadi.

nelca0510
18. aug 2021

@moly09 normalne sa lic,pouzivaj aj kozmetiku(okrem retinoidov). Ved si"len" tehotna

julie19
18. aug 2021

líčila som sa normálne ako vždy... do práce a na príležitosti kompletka a doma len tak aby sa ma nikto nenaľakal :D .. nevidím dôvod nelíčiť sa.. skôr po pôrode to líčenie šlo do prdelky😅 toľko krát denne som spotená, ogrcaná od malej, zababraná kašou a príkrmami že už sa snažím len fakt keď niekam idem🙈... dúfam že sa to časom vylepší :D

nelca84
18. aug 2021

uz tu chyba len otazka, ci sa mozu v tehotenstve umyvat vlasy 🙈

malinoismum
18. aug 2021

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ To vážne toto ??

kiki68
18. aug 2021

Ano, licila som sa cele tehu. Aj pred porodom som este bola nalicena. Proste ked uz som velka ako velryba, tak aspon tomu trosku pomozem. Ja som chodila dost nahodena pocas tehu a strasne sa mi to s tym bruskom dokopy pacilo 😂 mne sestricky na poradni v nemocke hovorili, ze ja som jedna z tych, co by mohli byt furt tehotne, ze mi to velmi svedci. Clovek by nepovedal, ze aj s kilami moze vyzerat velmi dobre. Ale hlavne , zena sa ma dobre citit. A stastna mama znamena aj stastne babo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stastenka42
18. aug 2021

@moly09 tehotenstvo nie je choroba !! Je to absolutne normalny stav ...zajtra sa prestanete sprchovat lebo ste tehotna ?!?! Rozum sa mi zastavujee...

moly09
autor
18. aug 2021

Ja to myslím tak že či sa aj doma líčite alebo keď niekam idete iba ...jasné že nechodím neumyta alebo neupravená aj doma len sa nelicim keď som aj tak zavretá len ...keď niekam idem napr do mesta sa nalicim ...ale predtým som chodila aj doma nalíčená ..a dík za blbé komentáre 😂

malinoismum
18. aug 2021

@moly09 Čo čakáš ???
- blbá otázka =blbe komentáre
Dievča veď je to o tebe a o tom ako sa cítiš - či keď ti niekto povie, napíše že namaluj sa - namalujes???
A nemaľujem sa… nebudeš sa aj ty maľovať ????
Toto je téma … 👌🏽
🙉🙉🙉🙉🙉🙉🤦🏻‍♀️

elizabet173
18. aug 2021

@moly09 a čo s tým má tehotenstvo? Keď si chodila pred tým aj doma nalíčená a dobre sa tak cítiš, z akého dôvodu v tom nepokračuješ?

malinoismum
18. aug 2021

@elizabet173 lebo je tehotná 😊☝🏼

elizabet173
18. aug 2021

@malinoismum zlaté časy, keď neexistovali tehotenské testy, sociálne siete a žena sa nezdravo nepozorovala už na druhý deň po styku a necítila všetky možné aj nemožné príznaky a neriešila, čo môže zjesť, vypiť, či sa môže maľovať, lakovať si nechty a podobné sprostosti. A najmä nebola v permanentnom strese, či sú to dve čiarky, alebo len kanálik a nezakladala každý deň štyri témy s otázkou, či tam niekto niečo vidí. Tiež som na dieťa čakala dlhšie, ako je bežné, ale toto je už choré.

malinoismum
18. aug 2021

@elizabet173 a zabudla si, prehnala foto testu cez 24 filtrov

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xsandrax
24. aug 2021

@moly09 ja sa malujem, lebo chodím každý deň do prace, aj keď som dosť unavená, ale chcem chodiť upravená ako doteraz a lepšie sa tak cítim. Cez vikendy, keď som doma sa vôbec nemalujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre