Ahojte líčite sa aj počas tehotenstva? Ja sa líčim minimum čo mi je aj ľúto keďže predtým som bola stále nalíčená ...
a chces polutovat, lebo preco vlastne? ze sa nedokazes nalicit? rucicky ti tehotenstvom asi neodpadli...
pocas tehotenstva som fungovala ako pred nim - aj som sa licila, aj vlasy som si farbila, aj nechty som si lakovala 🤷♀️ nevidim dovod preco by si sa nemala licit ak sa licit chces, jedine, zeby sa ti nechcelo 😃
Kludne sa nalič kolko chces.
líčila som sa normálne ako vždy... do práce a na príležitosti kompletka a doma len tak aby sa ma nikto nenaľakal :D .. nevidím dôvod nelíčiť sa.. skôr po pôrode to líčenie šlo do prdelky😅 toľko krát denne som spotená, ogrcaná od malej, zababraná kašou a príkrmami že už sa snažím len fakt keď niekam idem🙈... dúfam že sa to časom vylepší :D
uz tu chyba len otazka, ci sa mozu v tehotenstve umyvat vlasy 🙈
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ To vážne toto ??
Ano, licila som sa cele tehu. Aj pred porodom som este bola nalicena. Proste ked uz som velka ako velryba, tak aspon tomu trosku pomozem. Ja som chodila dost nahodena pocas tehu a strasne sa mi to s tym bruskom dokopy pacilo 😂 mne sestricky na poradni v nemocke hovorili, ze ja som jedna z tych, co by mohli byt furt tehotne, ze mi to velmi svedci. Clovek by nepovedal, ze aj s kilami moze vyzerat velmi dobre. Ale hlavne , zena sa ma dobre citit. A stastna mama znamena aj stastne babo.
@moly09 tehotenstvo nie je choroba !! Je to absolutne normalny stav ...zajtra sa prestanete sprchovat lebo ste tehotna ?!?! Rozum sa mi zastavujee...
Ja to myslím tak že či sa aj doma líčite alebo keď niekam idete iba ...jasné že nechodím neumyta alebo neupravená aj doma len sa nelicim keď som aj tak zavretá len ...keď niekam idem napr do mesta sa nalicim ...ale predtým som chodila aj doma nalíčená ..a dík za blbé komentáre 😂
@moly09 Čo čakáš ???
- blbá otázka =blbe komentáre
Dievča veď je to o tebe a o tom ako sa cítiš - či keď ti niekto povie, napíše že namaluj sa - namalujes???
A nemaľujem sa… nebudeš sa aj ty maľovať ????
Toto je téma … 👌🏽
🙉🙉🙉🙉🙉🙉🤦🏻♀️
@moly09 a čo s tým má tehotenstvo? Keď si chodila pred tým aj doma nalíčená a dobre sa tak cítiš, z akého dôvodu v tom nepokračuješ?
@elizabet173 lebo je tehotná 😊☝🏼
@malinoismum zlaté časy, keď neexistovali tehotenské testy, sociálne siete a žena sa nezdravo nepozorovala už na druhý deň po styku a necítila všetky možné aj nemožné príznaky a neriešila, čo môže zjesť, vypiť, či sa môže maľovať, lakovať si nechty a podobné sprostosti. A najmä nebola v permanentnom strese, či sú to dve čiarky, alebo len kanálik a nezakladala každý deň štyri témy s otázkou, či tam niekto niečo vidí. Tiež som na dieťa čakala dlhšie, ako je bežné, ale toto je už choré.
@elizabet173 a zabudla si, prehnala foto testu cez 24 filtrov
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@moly09 Preco sa nemalujes? Si iba tehotna, nie chora.