Chtěla bych se zeptat, zda jste letěla některá někam do exotiky (třeba Thajsko apod.) v průběhu těhotenství, kam, v kterém týdnu a jak jste let i pobyt zvládly. Nemám vůbec představu, jak se může v těhotenství lítat... 🙂
ja som lietavala bezne ...este aj na konci 6 mesiaca....neviem ci sa Turecko povazuje u Teba za exoticke...ale proste ak let nieje moc dlhy nemal by byt problem
@mumisek01 oprava 🙂 trošku som o tom počítala a zistila som že lietať by sa nemalo do 17 t.t a potom od 36 t.t čiže medzi tým je to v pohode 🙂
@mumisek01 ja som letela na konci 6.mesiaca do Londyna,ten let mi lekar povolil.....bol proti dlhym letom a exotickym krajinam 😉 inak letecke spolocnosti prepravuju tehotne tak do 34.tt priemerne iba......
@mumisek01 lietala som celý 2tirmester spolu 8letov.Jednou zo zastávok bolo aj tebou spomínané Thajsko,kde sme boli 1,5m a medzi exotiku možem zaradit ešte Fidži tam sme boli skoro mesiac.Odlietali sme v 13tt a vrátili sme sa v 26tt.Gynekolog mi cestu povolil,brala som preventívne magnezium a anopyrin pred letom,ale to len ako prevenciu a počas letov som mala stahujuce podkolienky.Lietanie mi nesposobovalo žiadný problém,ani zmena klímy.Momentálne som už v 38tt.Najbezpečnejším obdobím na lietanie je 2trimester.
Musis letiet do exotickych krajin,ked si tehotna??A vôbec lietat? Podla mna si skor takto poloz tu otazku. Tehotna si mozno 1-2krat za zivot,nemusis riskovat. Ked velmi chces ,tak aj tak pojdes,nikto Ti to nemoze zakazat.Je to len na tebe.Ty sa musis rozhodnut.
@julianna78 dekuju
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mumisek01 Ahoj, počula som že sa lietať moc neodporúča skús sa opýtať aj svojho gynekológa ale asi ti to nedovolí...