Ahojte, je pravda, že ak je babatko lenivsie v brusku, bude aj potom po narodeni? kamoska mi hovorila, ze jej dcera kopala ako sialena den aj noc a je taka hyperaktivna aj teraz, druha zas ze jej syn ju kopal slabo az do porodu a je taky kludny, spomalenejsi aj po porode. Tak ma zaujima ci je na tom nieco pravdy😄 alebo na tom vobec nezalezi🙃
mne to vychádza že áno...syna som nepočula aj mesiac v tehu aj po narodení bol kľudný nič sa mu nechcelo...
Ja keď som zjedla niečo sladké to bola katastrofa to s ním v bruchu nabijalo ako divé a je to tak aj teraz preto sladkosti nedavame takmer vôbec.
@avonladyba ako mu ho prosim ta diagnostikovali?
Moje je tiez take lenivejsie. Pokopkava len po sladkom, alebo kyslom jedle/napoji
@xxemma to som diagnostikovala, ja základe znakov ktoré su popisované v zdrojoch. Žiaľ odborníci sa dosť stránia dať jednoznačnú diagnózu, ale štandardný nie je.
Moj syn odkedy som zacala citit pohyby, tak sa v tom bruchu hybal snad nonstop. Kolkokrat sme boli aj na nejakej kontrole a z ultrazvuku ma poslali prec, ze si ho mam najprv ukludnit, pretoze tam so sebou tak hadze, ze nic nevedia pozriet. A je taky doteraz - neobsedi, nevie sa sustredit, od vsetkeho odbieha, ma rozrobenych milion veci a potom sa stazuje, ze nestiha...
Aktualne som tehotna znovu, malo by to byt dievcatko a to je uplne rovnake ako syn. Vkuse v pohybe, takze ocividne sa mam na co tesit 🙂
Podla mna je to uplne rozne. Moze/nemusi to platit. U kamosky to bol totalny opak: v brusku kludas, ledva daco a teraz? Ojoj😃😃😃 a u mna napr platilo ake v brusku take von
@avonladyba a kolko ma rokov?
Mne to sedí,ale to bude jak ta cinska tabulka, 50/50😅
Ja som bola tehotná s dvojičkami a jedna každé sono spala, ani v bruchu som ju necítila a druhá sa stále hýbala, že niekedy ju ledva odmerali. Keď sa narodili tak to tak aj pokračovalo. Sestrička prišla za mnou, že jedna stále spinká a druhá im vykopáva dvere na inkubátore. Tak to bolo asi do pol roka. Teraz majú 2 a pol roka a úplne sa to otočilo.
Nie.Moja stredna,ktora bola v bruchu az brutalne kludna, je uplny uragan.Ja som ju casto vobec necitila.Prva bola velmi pohybliva v bruchu a je kludnejsia.
u mňa to rozhodne neplatí, keď chceli ozvy tak som musela skákať piť jesť a ešte mi aj tak štuchali do bruška 🙄 čo furt spal. a syn od narodenia nespave mega pohyblivé dieťa 😀
Nie je to pravda. Ja som neskutočne stresovala, keďže som malú niekedy aj 2 dni necítila v čase, keď už mala byť dosť veľká a aktívna, čiže v tom 6, či 7 mesiaci. A teraz? Denne 300x poviem "prosím nebehaj, prosím neskáč stále...". Je to malá motorová myš 😁😍
Ja neviem.. syn malo kopal, ale asi tym, ze bola placenta vpredu, preto som tie pohyby az tak necitila, skor ked stikutal 😅. Zivy az moc 😅. Dceru som citila az moc a bola a teda aj je kludnejsie dieta.
dakujem za odpovede, uvidime po narodeni, ci bude kludne alebo zivsie babo😊😄
@xxemma 8,5
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie je to pravda. Môj bol v bruchu kľudný a po narodení ma ADHD, neobsedí od narodenia 😄 vždy metal rucickami...