Ahojte baby, potrebujem poradiť ohladom letu 🙂 Budem letiet spolocnostou WizzAir a potrebujem lekarske potvrdenie,ale konkretne od tejto spolocnosti som ziadne nenasla tak asi ho zrejme nemaju svoje vlastne ako ine spolocnosti. A teraz netusim co robit nemali ste podobnu situaciu? Ci stiahnut to MEDIF od inej spolocnosti alebo kde zozeniem aby som nemala potom problem na letisku z toho a aby mi lekar potvrdil,ze mozem letiet? 🙂
Ja som nikdy také tlačivo nemala, ani nepotrebovala, zrovna som.ak včera letela 😉
Vzdy zalezi v ktorom si tt. Ak si podla podmeinok Wizzairu v tyzdni pre ktory vyzaduju pot rdenie tak ho radsej mat ako by ta nemali pustit na let. Kludne staci ak ti tvoj dr v anglictine potvrdi, se si ok a neexistuju dovody preco by si nemala cestovat. Nech uvedie aj tt v ktorom si. Vzdy vsetko zalezi od ludi na letisku. Jeden pytat nemusi a druhy moze.
Potvrdenia pytaju tusim az nieco po 30tt, ako ktora spolocnost. Netreba ziadne extra tlacivo, mne lekarka len rukou napisala v anglictine a hotovo.
@darina1952 takze kludne mozem hocijaku spolocnost bez loga a v pohode teda,dik 🙂
@tanikbb
@slniecko35 tak letiet budem v novembri a to uz budem v tyzdni takom,kde spolocnost vyzaduje to potvrdenie 🙂 a lekar mi povedal,ze mu mam priniest to tlacivo,ze tak to potvrdi preto som nevedela,ze ake vlastne teraz mam najst tlacivo ked Wizzair svoje nema 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikitta17 ja som mala stiahnuté tlačivo inej leteckej spoločnosti v angličtine - bolo také všeobecné bez ich loga. Tam mi lekár potvrdil, že môžem letieť. Ani raz ho počas štyroch letov nikto nevyžadoval.