Kyselina listová od Jamiesonu. Máte skúsenosti?

zuzankasm
3. dec 2010

Ahojte,mate niektora skusenosti s Folicid - Acid od Jamiensonu?

labus
3. dec 2010

JAMIESON FOLIC ACID
ano- čo konkretne by si potrebovala vediet? Jamieson je kvalitna značka.. brala som od nich tuto kys. listovu...potom som prešla na FEMIBION

lucka1987
3. dec 2010

kukni mi album... myslís tu??? je super... a nestoji vela...a brala som aj baby olan kym som bola tehula ... ale idem tiez na femibion800 je tam vela inych vitaminov a ta kyselina je tam uz spracovana.. pretoze nie kazde telo ju dokaze spracovat...

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucinocka
6. apr 2012

brala som 🙂 uz som prestala po troch mesiacoch tehu, bolo mi z nej zle 🙂 ale inak spokojnost, brala som ju rok pred otehu a bez problemov, v tehu mi robila problemy, asi vysoka davka 1000ka..

biancal
7. okt 2012

ja mam skusenost, a pohohla 🙂 uz sme v 17 tyzdni

mirinka9
7. okt 2012

aj ja som ju brala... v pohode znasala 🙂 odporucam.

zabka1984
7. okt 2012

ja som mala Acidum folicum a uplne to stacilo. Brala som to kazdy druhy den.

lucia2505
8. okt 2012

Ja ju beriem už asi pól roka...

zelovocka
10. okt 2012

tiež ju užívam. sú to kvalitné vitamíny za neprestrelenú cenu 🙂 zle mi z nej nebýva.

mowinka1
12. okt 2012

sú to kvalitné vitamínové doplnky, ja som ju tiež brala, potom som prešla na Prenatal, ktorý je tiež od Jamiesonu

pingu1
12. okt 2012

ja som ju uzivala v tehu. si myslim, ze je to jedno aku mas

piiiipiii
12. okt 2012

ja ju tiez momentalne beriem 🙂

alenka008
16. feb 2014

Ja tiez beriem Jamienson, podla mna su vyborne, vyrobene na prirodnej baze. Inak ak nietore chcete, tu je teraz na ne 60% zlava http://www.evitaminy.sk/?partner=062363507E

engeelina
16. feb 2014

baby ja mam tiez tu kyselinu ale tu 1000 mcg davam si to každý den a teraz citam ze to je nad odporucanu davku...!? ake mate vy skusenosti..?mam v tom pokracovat alebo si davat kazdý tretí den?- nie som tehotna -teda neviem🙂beriem v ramci snazenia..dakujem

subbinka
27. feb 2014

ahoj ja beriem tu istu kyselinu a je tam pisane kazdy den

moznotehulka337
20. mar 2014

Ahojte tehulky chcem sa spýtať či máte skúsenosť s Centravit prenatal?

lidka1992
21. nov 2016

Ahojte. Otvaram znova tuto temu 😀 beriete niektora KL 1000 od Jamieson?

petra1804
22. nov 2016

@lidka1992 ahoj...ja som ju uzivala uplne v pohode ak nemas zle krvne testy ze ti nic nechyba tak ti staci uplne v pohode a jedna denne.....prajem ti uspesne tehotenstvo nech ti vsetko dobre dopadne 🙂 🙂

autumn11
4. máj 2017

tiaž som brala kyselinu listovú 1xdenne od jamiesonu. Ja celkovo kupujem vitamíny iba od nich. Som s nimi spokojná.

lapersefona
22. júl 2017

Pra zdrave maminky ktore neberu lieky (napr.niektore antidepresiva, antiepileptika, antireumatika etc) ktore by ovplivnovali negativne metabolizmus kyseliny listovej teda by znizovali jej hladinu v krvi.

Staci uzivat zdravej zene 400-500 mikrogramov.
1000 je naozaj vela.

Alebo ak nemate istotu, ze vase telo vie dostatocne zmetabolizovat kyselinu listovu na jej aktivnu formu. Existuje chyba v enzymoch. Je lepsie si kupit uz tu zmetabolizovanu tzv. Metafolin.

jasminkaj
27. júl 2017

Tak ako teda? Je 1 tableta denne veľa? Chcela by som užívať aj iné vitamíny pre tehuľky, ale všetky obsahujú aj nejaké množstvo kyseliny listovej, tak to už by bolo naozaj veľa 🙄

petra1804
27. júl 2017

kym sa snazite staci brat 400 mikrogramov a potomm ked zistis ze si tehu tak 800 mikrogramov prvy trimester....pocas tehu budes chodit na kontroly tak mozno ti doktor podla toho ake budes mat vysledky aj zvysi davky ale inak takto to staci

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre