Kúpanie vo vani počas tehotenstva

matkakes
27. apr 2017

Ahojte tehulky, maminy, dámy : dávate si niekedy vaňu? Som v 15 tt, odkedy viem o tehotenstve som nevošla do vane, vy si dávate?

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pribinak
27. apr 2017

ano, bezne som sa tehotna kupala, bolo to super, neboleli ma krize, voda nadnasa. Davala som si normalnu teplu vodu, nie horucu.

Chodila som aj na aqua cvicenie pre tehotne, bolo to vynikajuce.

matkakes
autor
27. apr 2017

dakujem vam tak idem napušťať 🙂

katkakovac
27. apr 2017

Ja som obe tehotenstva stravila takmer cele vo vani😆 Pri prvom mi pomahala tepla voda od nevolnosti. A na konci oboch mi pomahala od bolesti chrbtice a poslickov. Nevidim jediny dovod, preco by si sa nemala kupat. Nedoporucuju sa virivky vo welnessoch, tam je velka sanca nieco nachytat.

akronop
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zlaticko118
27. apr 2017

ja som sice rodila este minuly rok v aprili ale v pohode som sa kupala cele tehotenstvo, a to oblubujem dost horucu vodu. Mala je v naprostom poriadku.

katkakovac
27. apr 2017

@akronop ja som mala z vivky v jednom hoteli celkom slisnu mykozu. Inak mi bazeny nevadili, chodila som zo synom plavat a nic sa mi nestalo. Len v tych teplych virivkach sa nie vzdy meni voda, nasypu tam nieco z chlorom a uz to je. Welness samontny je fajn, boli sme mesiac pred porodom a fajn som si oddychla. A hlavne moje krize si oddychli

juhseverzapad
27. apr 2017

Každý deň plno horúcej vody. Potom ten účet 🙂

mon895
27. apr 2017

Ja sa kupem pravidelne, len si davam pozor na teplotu vody moj gyne mi povedal ze by nemala presiahnut 37 stupnov 🙂

veronikaszabova
27. apr 2017

Pri oboch som sa kupala vo vani. Ziadna sprcha ;) ;)
Aj na termale som chodila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre