Dievčatá normálne ste sa kúpali v tehotenstve?Vraj sa má žena iba sprchovať čo je na tom pravdy?Ja sa aj tak len sprchujem lebo si neviem predstaviť akoby som vyliezla s vane? Ale ma to tak zaujíma 🙂 či sa môže alebo radšej nie...
Určite áno, ale nie veľmi horúcu vodu. Ja som sa kupala stále, aj vonku, odporučenie doktorky do 34.tyzdna.
presne, mozes sa kupat,len nie v horucej vode a nie v termalnych kupeloch, proste nie moc tepla voda, ale ani moc studena, uz si nepamatam kolko stupnov bol max. ale urcite to niekde na nete najdes, ak nie tu. A voda ma byt cista, takze vo vani v pohode, ale niekde v jazere urcite nie.
😀 raz by niekto mohol urobit zoznam vsetkych povier, co sa "nesmie" v tehotenstve...
za predpokladu, ze si ty zdrava a tvoje tehotenstvo prebieha normalne, nie je dovod, preco by si sa nemohla okupat. samozrejme , ze si nenapustis horucu vodu, ale normalnu, prijemnu. trochu doveruj vlastnej intuicii a tvoje telo ti povie, co je ok a co radsej nie 😉
nase (pra)stare mamy sprchu nepoznali a predsa porodili 10 zdravych deti (a spina z nich pri porode tiez neopadavala 😀 )
Ja sa vlastne teraz iba kúpem, lebo už keď vojdem do vane, tak sa mi ani vstávať nechce, tak už tam rovno poležím 😎
a ešte doplním, že som sa vždy sprchovala v dosť teplej až horúcej vode a teraz sa v takej kúpem a v pohode.
Radsej nie.lebo horuca voda moze uskodit a tak isto aj pena do kupela.ja som sa iba sprchovala a pouzivala gely bez vone a parfemu a farbiv na intimne partie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som sa nekupala nakolko horuca voda moze ohrozit babatko, moze sa vraj iba vo vlaznej ale aj tak pri kupani sa dostava najviac bakterii do rodidiel co neni dobre.