Ideme na dovolenku,isli by ste sa kupat do bazenov? A co lanovka?Ked poviem ze sa nebudem kupat kazdy na mna pozera ako na tapu 🙂
@l.hanzlovicova zas nie si chora iba tehotna. Ja som chodila na plavanie pre tehotne do 37 tyzdna a kebyze neporodim skor tak by som aj do 40 sla. Ked sa hned po pouziti bazena osprchujes a nenechas na sebe dlho mokre plavky nema sa ti co stat.
ak je slana voda v bazene tak ok ak je chlorova -mne sa pred teho z toho vzdy rozhodilo ph dole takze to posud podla seba ak ti to predtym nerobilo problem nemusi ani teraz.Lanovka nie je problem 🙂
@l.hanzlovicova ak si nebola nachylna pred tehu na infekcie z bazena nevidim dovod preco don neist...a dalsia vec ak mas strach zajdi ku svojmu gyn myslim, ze sa daju kupit tampony alebo nieco podobne do bazena
@l.hanzlovicova Ja som sa kúpala a použila som pri tom tampóny pre tehotné senta protect. Mám ešte doma celú krabičku.
@l.hanzlovicova zalezi od bazena, ja som vravela, ze do bazena tehotna nikdy.....tak ale sla som do hoteloveho, kde bolo malo ludi....ale nejaky verjny, termalny, ci aquapark to nie....mozes si dat aj ten tampon, ja som si ich kupila, ale akosi sa mi nedali zaviest pocas tehu 😅 ale fakt, som sla len do toho hoteloveho, vraj lanovka je v prvom trimestri problem, kvoli stupajucemu tlaku, ze rychlo stupne...ja som si to precitala, az po vylete lanovkou...bola som v 8tt....cize pohoda
Dakujem baby za rady,ja nie som fajnova,ani nemam rada ked mi niekto hovori toto nerob,toto nezdvihaj - tiez vzdy hovorim ze som tehotna a nie chora,ale nechcem uz riskovat takmer ku koncu.🙂
lanovka v pohode, bazen by som obisla, aj teraz chodim s manzelom na plavaren, pekne si lahnem na lehatko a ciiiitam a ciiitam a ciiiitam, ja sa bojim infekcie ako cert kriza 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@l.hanzlovicova Tak nech pozerá, do bazénu by som určite nešla - nakoľko tam chodí veľa ľudí a je to pre teba riziko.....-infekcia a podobne. Takže sa vykašli na ostatných nech si myslia čo chcú. čo sa týka lanovky tam nejaký problém nevidím. 🙂 😉