Pekny večer prajem, chcem sa spýtať hlavne tých čo sa chodili alebo chodia kúpať počas tehotenstva …Keď ste sa chodili kúpať používali ste nejaké tampóny ? Ak áno aké ? Šli ste aj do vírivky ? Vopred ďakujem za poradenie 🙂
@timea397 tampóny som nepouzivala žiadne, chodila som na kúpalisko, do vírivky nie, tam je príliš teplá voda
@timea397 na kúpalisko som chodila, tampóny som si nedávala vôbec. Nikdy nebol žiaden problém. Vo vyrivke som nebola
Kupko je ok, ale virivka nie. Väčšinou je vo vírivke tepla až horúca voda a to je pre teba nevhodne
bola som v bazene okolo 5 - 6 mesiaca s tym glycerinovym tamponom - kupis v DM. Do virivky som nesla.
Nikdy pred tehotenstvom som nemala ziadne mykozy ani ine problemy, a teda vzhladom na to mi gynekologicka povedala, ze mozem chodit kde chcem. Naopak, tampony absolutne neodporucala, vsetko co si zavedies dovnutra, nesie so sebou zvysene riziko infekcie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@timea397 odkedy sme sa zacali snazit som na kúpaliská ani virivky ci wellness nechodila. Ani s ani bez tamponov. Ak mas možnost, v tehotenstve jedine more