Kúpanie sa v bazéne v 25. týždni

lua278
18. apr 2015

Milé mamičky, máte skúsenosti. Chcem sa spýtať, či sa môžem kúpať v bazéne vo wellness, keď som tehotná?? Ďakujem

sardinka333
18. apr 2015

Ak nemáš žiadne problémy, výtoky, otváranie sa. a nie si precitlivená..tak v tom nevidím problém. Plávanie je jedna z najlepších možných pohybových aktivít v tehotenstve. Ja som už bola niekolkokrát v bazene (28tt) a super išla by som znova.

kilian
18. apr 2015

Tehotenstvo nieje choroba.

nanka3
18. apr 2015

@lua278 jasne, mozes, moj gynekolog to tehotnym odporuca, mozes si pripadne kupit probioticke tampony v lekarni, ale nie je to nevyhnutne 😉 😉

belllinka
18. apr 2015

@lua278 Ak myslíš v termálnej teplej vode, tak nie, v plaveckom bazéne áno.

pribinak
18. apr 2015

Ja som chodila na aqua aerobik pre tehotné, tepla voda je OK, nešla by som do termálnej
V tom bazéne kde sme my cvičili, nebola studena voda, bola trosku teplejšia, chodili tam aj deti na kurzy plávania

zaraaa
18. apr 2015

Ja by som sa bala aby som nechytila infekciu!Nikdy nevieš kto všetko sa kupal v tej vode! 😖

bonaqa2013
18. apr 2015

Videla som v lete na kúpalisku veĺa maminiek s bruškom. Niektoré s menším, niektoré s vačším. Ale ak sa necítiš zle, prečo nie. Len pri plávaní neprepínaj sily....

ilie
18. apr 2015

Ja mám paniku z verejných vôd 😀 Ani na kúpalisko nevleziem,keď si predstavím tých spotených ludí,čo tam lezú,fuj. No nešla by som,aj keď po fyzickej stránke je to asi dobré

cukricek12
18. apr 2015

ja som chodila do plaveckych bazenov,do tych termalmych nie.a mala som pre istotu tampon do vody 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre