Milé mamičky, máte skúsenosti. Chcem sa spýtať, či sa môžem kúpať v bazéne vo wellness, keď som tehotná?? Ďakujem
Tehotenstvo nieje choroba.
Ja som chodila na aqua aerobik pre tehotné, tepla voda je OK, nešla by som do termálnej
V tom bazéne kde sme my cvičili, nebola studena voda, bola trosku teplejšia, chodili tam aj deti na kurzy plávania
Ja by som sa bala aby som nechytila infekciu!Nikdy nevieš kto všetko sa kupal v tej vode! 😖
Videla som v lete na kúpalisku veĺa maminiek s bruškom. Niektoré s menším, niektoré s vačším. Ale ak sa necítiš zle, prečo nie. Len pri plávaní neprepínaj sily....
Ja mám paniku z verejných vôd 😀 Ani na kúpalisko nevleziem,keď si predstavím tých spotených ludí,čo tam lezú,fuj. No nešla by som,aj keď po fyzickej stránke je to asi dobré
ja som chodila do plaveckych bazenov,do tych termalmych nie.a mala som pre istotu tampon do vody 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak nemáš žiadne problémy, výtoky, otváranie sa. a nie si precitlivená..tak v tom nevidím problém. Plávanie je jedna z najlepších možných pohybových aktivít v tehotenstve. Ja som už bola niekolkokrát v bazene (28tt) a super išla by som znova.