ahojte, som v 4 mesiaci tt a leto začína byť veľmi horúce tak som si dopriala na dvor menší masážny bazénik s vírivkou do ktorého nebudem dávať žiadne chemikálie ani nič voda sa dá zohrievať takže ladové to nebude. Ale aj tak neuškodí to bábetku ? Termálne kúpaliska som z hlavy vylúčila tak sa chcem aspon doma uspokojiť.
Ja som sa len u nas v bazene a v mori kupala pocas tehu a nemala som problemy, davame bezne bazenove chemikálie
domaci bazen je uplne v pohode. ja som chodila aj na kupalisko, v tom lete bolo 3 tyzdne skoro 40 stupnov a ja v panelaku... dala som si ten speci tampon, po bazene hned prezliekla suche plavky.
ja som pocula ze tampon v teho je vacsie zlo ako voda 🙂 a do domaceho bazenika ho urcite uz vobec nepotrebujes
plavala som v hotelovom bazene co nebol chlorovi ale na baze slanej vody babatku to neuskodi ..
Babatku to neublizi, len sa moze stat, ze dostanes nejaku infekciu odspodu, moze sa z toho skracovat krcok, hrozi predcasny porod, atd. cize kvoli tomu sa neodporuca termalne kupalisko a podobne, ale taky domaci bazen ako spominas, by problemom nemal byt.
@9nikuska8 ahoj, ja som plavala pocas prveho aj druheho -sucasneho tehotenstva. v jazerach, bazenoch -aj na kupalisku aj v krytom. Je pravda, ze ja ale problemy s mykozou s pol. nemam 😉 ale úplavanie ako take a kupanie sa v hyg.nezavadnej vode nemoze nejak vazne ublizit - jedina "vazna" teoreticka komlikacia je mykoza...
@lulu0123 http://www.pilulka.sk/probioticke-tampony-ellen... toto su tie tampony, su sice drahe, ale dobre. aj ked mozno by tu istu sluzbz urobil obyc tampon namoceny do jogurtu 🙂 (nebete ma vazne, toto ozaj nemam odskusane ani neodporucam)
ahojte, citam vas a chcem a teda spytat, som v 22 tt a na buduci tyzden sa chystame na tyzden na kupalisko s manzelom, taka mala dovolenka, ak si zaobstaram tie tampony a budem menit nohavicky, bude to ok? Vo stvrtok idem akurat do poradne tak sa chystam spytat aj mojej doktorky, dufam ze proti tomu nic nebude mat 🙂
@zdencaaaa podla mna to bude OK. len sa este uisti na poradni, ze mas dobre vysledky, (ja som mala cele tehu pomnozene e-coli a brala som niekolko krat ATB) Ak si teraz OK a budes si davat normalny pozor - teda ziadne vlhko a co najskor do suchych plaviek, tak to bude OK. uzi si dovolenku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
podla mna, ked budes dodrziavat hygienu toho bazenika a nebudes mat privelmi teplu vodu, tak preco nie... kupele v horucej vode sa nedoporucuju