Kúpa kočíka a postieľky v Krosne

simmka92
23. okt 2017

Dobry den .chcem sa opytat ci bol niekto v tychto mesiacoch v Krosne na nakup detskeho kocika popripade postielky .ake su tam ceny popripade fotky .ci sa oplati tam vobec cestovat.dakujeem

natally33
23. okt 2017

My sme boli tento mesiac a mame vybornu skusenost s pani, ktora ma cez cestu oproti trhovisku malicku predajnu. Maju obchod aj v meste v Krosne a dodavaju Tovar aj do obchodov v PO a myslim ze aj do Svidnika? Neviem presne 🙂
Postielku sme kupili bielu za 50e a kociar z najnovsej kolekcie (farba este ani nie je v ponuke daneho vyrobcu) za 350e ale dostali sme zlavu na 330e, nakolko sme brali od pani Tovar dokopy za 500e. Kociarik je 3kombinacia, vajicko bez izofixu, vsetko s doplnkami, odpruzena konstrukcia, nafukovacie kolesa, nastavitelna rucka...
Usetrili sme a isli by sme zas 🙂

simmka92
autor
23. okt 2017

Tak to je super 😍 a maju v ponuke aj postielku so suflikom? A postielka je s madracom ?ci madrac treba dokupit?ja mam zaujem o kociar v takomto style no vsade vidim len "vajickove "

natally33
23. okt 2017

Vacsinou maju vajickove typy, ale mozno najdete aj taky, skusite pripadne obchod v meste, to uz vas znaviguje ta pani 🙂

Postielka bola za 50e bez suflika, ale maju aj so suflikom, matrac sme kupili za 17e, kokosovy, dost hruby, kvalitny, podla mna 🙂

simmka92
autor
23. okt 2017

Dakujem za info urcite tam zajdeme

natally33
23. okt 2017

Nie je za co 🙂

marion09
23. okt 2017

@simmka92 ja som tam nakupila pred rokom a viac bym tam nesla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre