ahojte neviete niektora povedat co je pravdy natom, ze s tehotenskych vitaminov "femib..n" su velke deti? Ja som pri prvom brala "Preg...m" ,teraz beriem ten F, ale pocula som nieco take, ze z neho byvaju velke plody -deti.Neviete ci je to fama,alebo pravda?
@liviana1111 tiez som brala femibion a v termine mal syn necelych 3200. 😉
tak to potom bude asi len fáma 🙂 tiez si vravim ze sak kyselina listova ako kyslelina listova to uz je jedno v akej znacke. Ja co som brala ten pregnium,tak tiez mala mala 3200g ,tak mi to neslo do hlavy ze preco s femibionu ked je to v podstate to iste by mali byt deti velke 😨
@liviana1111 ja som bola na jednej prednaske, kde bol taky ujo doktor z Antolskej, ktory tvrdil, ze velkost deti sa zvacsila,ale suvisi to aj so stravou, ktoru prijimame.
@liviana1111 ja som pred otehotnenim brala kys listovu a potom cele tehu pregnium a maly mal 4 kg 😅
a tiez som uz pocula o tom ze z tych vitaminov su vacsie/tazsie deti,,no nieje to 100%ne potvrdene 😉
ked sa toho bojis,tak si davaj tie vitaminy obden,alebo kazdy 3ti den
@liviana1111 fama, femibion su podla mna naj prenatalne vitaminy.... ja som mala malinku drobnu aj ked som rodila predcasne...
Ahoj ja som brala Calibrum tam písali že 2 denne ale ja som brala len raz a malá sa narodila zdravá s hmotnosťou 3180g 2 dni pred termínom 🙂 Veľa zdravia tebe aj detičkám 🙂 A ešte pokiaľ moôžem skús jesť potraviny ktoré ju rovno obsahujú naše mamky často vitamíny ani nebrali a sme zdravé a plodné 🙂
@moniciak no ako ktore plodne 😒
no ved ja si tiez myslim ze je to len stravou ,ktora ako papka a co papka... ako sa hovori, mali by sme jest za dvoch ale nie doslova a dopismena a prejedat sa, cpat sa, potom aj maminky naberu na vahe a babätka su velke jak svet a hadzu to na vitminy,mna len zaujimalo ci su toho nazoru viaceri ,alebo nie lebo konkretne tieto info vraj povedal o tom femibione jeden doktor no nezdalo sa mi to koser.Ved ja som tiez pri prvom brala kyselinu listovu tri mesiace predtym a aj teraz pri druhom a myslim ze vsetko je ,len o stravovani a samozrejme malu rolu hra aj genetika, ale teraz uz isto myslim ze vitminy s tym nic nemaju... 😎
@mamartinka no mozno je to len docasne nezufaj 🙂 treba obehat doktorov a vysetrenia... ci uz mas zatym? ☹ a definitivny verdikt od nich? 😒
@liviana1111 Dakujem uz mam vysetrenia za sebou.V septembri aj neuspesne prve Ivf.Na dalsie zatial nejdeme.Teraz je chvilku pauza aj ked sme sa neudrzali 😀 povedz sama da sa to neudrzat keksik 😀 A potom sa vo februari uvidi co dalej. 😉
@mamartinka no ale ked ti robili IVF to znamena, ze riesenie stale je ,ze niesi uplne beznadejny pripad. A ak sa aj prve nepodarilo, tak verim, ze ono sa to urcite podari 😉 netreba sa vzdavat 🙂 a treba to vse brat pozitivne 🙂
@liviana1111 ahoj, ja som brala a moj maly mal 4400g a 57cm...takze macko...ale neprikladam to Femib...nu, partner je velky chlap a u nich sa rodia vacsie deti, ale bol to troska sok hehe 🙂 Ked budem opat tehulka, zase budem brat F, podla mna je super.
Ja som pri poslednom tehotenstve brala ešte pred otehotnením a potom počas prvého trimestra Acidofolan - tam je hlavná zložka kyselina listová... syslík je úplne tabuľkové dieťa 😉 .
@majloo ach to teda je riadny valibuk teda bol 😀 to moja mala 3200 a to som mala tiez dost zaberak neviem si predstavit zeby mala 4400... klobuk dolu 🙂 uz len taka podotazka to si rodila prirodzene,alebo cisarskym? :-P
tri vyvolavacky mi dali, ale nakoniec to skoncilo cisarskym, aj som rada, lebo mal 38cm priemer hlavicky a to neviem, ci by som zvladla vytlacit. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, podla mna je to somarina, ja som ho brala este tri mesiace pred otehotnením, a cele tehotenstvo a môj malý mal 3200 gramov, takže never fámam 😉