Ktorá z vás rýchlo priberala počas tehotenstva?

samara9
6. dec 2013

🙂 Ahojte tehulky, idem sa opýtať je tu este niekto kto rapidne pribera v tehu? ja som len v 15tt a uz osem kg a podla vahy u dr uz devat......Viem,z eje dôlezite aby bolo babo zdrave a to uje to najpodstatnejsie, ale obavam sa ci to neznamena dajaku cukrovku alebo daco take........Jem pravidelne, respektive ako mi chuti rano ledva do seba napcham dajake cerealie, jogurty alebo daco take, obed strukovina napr sosovica alebo maso so zeleninou a vecera tiez lahka lebo mi je tazko po obede strasne casto, pijem vela vody a aj sa hybem lebo chodim hodny kus do skoly peso.........tak nechapem.......dufam,ze to nieje nejaka cukrovka alebo co

marianqa
6. dec 2013

ja som pred tehu mala 52kg,a počas tehu som pribrala na 79-kg....a ani enviem ako od pôrodu mám 53kg ...To ako sa narodí malé veľa vylietaš

cinkatko
6. dec 2013

Ja jsem si v tehu pripadala jak almara, ale po porodu jsem se nasoukala i do velikosti M 😉 Ono hodne pry dela i hmotnost plodove vody, plodu a taky neco spapa, ze 🙂 Tvoje telo taky vstrebava ziviny, ktere potrebuje. Nestresuj se - prece "jenom" v tehu si muzeme dat oficialne do nosu ne? 😀 Pokud mas hlad, na neco chut - doprej si a neohlizej se na vahu. Mysli na miminko 😉 Po porodu muzes hubnout jak diva, ale v tehu na to ani nemysli. Kup si plnou misu vselijakeho ovoce a mlsej treba u tv - budes mit i dobry pocit z toho, kolik vitaminu mimi dopravas 😉 Ja jsem primo letela na bananech,mandarinkach a pomerancech - mela jsem v sobe tolik vitaminu, ze jsem nebyla ani jednou nemocna pocas tehu. Obzvlast v zimnim obdobi si to ovoce doprej 🙂 Preji pohodove tehotenstvi 😉

miku1
6. dec 2013

Ja som tiež rýchlo priberala. Hlavne pri druhom tehotenstve, to som pribrala 30 kg. Bežne som za mesiac mala o cca 5 kg viac.....ale priznám sa, že ja som doslova občas "žrala". Takže som aj čakala tú váhu. Celé tehotenstvo som však mala v poriadku, žiadna cukrovka, ani nič iné. Pri prvom tehotenstve som tiež pribrala 21 kg, ale to som mala podstatne viac pohybu ako pri tom druhom. Taktiež však bolo všetko OK. No tak rýchlo ako kilá nabiehali, tak aj po pôrode odchádzali. Do 6 týždňov som po prvom tehotenstve bola na pôvodnej váhe, teraz pri druhom som do 6 týždňov stratila 12 kg, potom za nejaké 3 mesiace som zhodila 3 kg, no a 8 kg mi ešte zostalo....ale to je tiež moja chyba, lebo som nenažraná 🙂 Ale dúfam, že do leta schudnem aj tie ostatné kg aby som sa vtrepala do svojich vecí.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre