ja sa v tom nejako neviem zorientovat 🙂
@kbeata jonas ?
@littlebaby ale ziaden jonas...v tej tabulke musis pozriet tvoj vek- cize v danom roku a mesiaci, kedy by si mala porodit. Napr. ja som v case narodenia mojej dcery mala este 32 rokov a ona sa narodila v juli, tak mi vyslo dievca.
@sisaha vychadza mi to srandovne lebo termin mame medzi 22.6 -2.7 a na jun mi vychadza caja a na jul chlapec 🙂
@littlebaby 😀, tak potom uz len cakat na uzv. Ale ja by som sa priklanala k tomu kedy ti presne urcili datum porodu.
no to je srandovné, hlavne že spermia, ktorá oplodní vajíčko, má v sebe chromozón, ktorý určí pohlavie a vy si idete vypočítavať pohlavie podľa akejsi tabuľky, dá sa ovplyvniť akurát teplotou, počasím, vraj v studenom počasí sú aktívnejšie spermie s X
@littlebaby daj si do googlu jonasova metoda,to ti vyhodi par stranok,teraz som sa nato pozerala,nebola som si ista 😉
jooj baby, ale v tej tabulke musite pozerat lunarny vek matky, nie realny a to je priblizne rok +, posielam link, kde vam to pekne vyrata, mne aj kamoskam to podla toho vyslo, skuste ci vam to vyjde a dajte vediet : http://www.chinesegenderchart.info/gender-calcu...
heh, tak podla tohto zazraku nam to ukazuje na dievcatko ale na 3D uzv je to chlapcek tak neviem, neviem, ci su datumy az tak uzasne spolahlive.....
@lucinocka no mne to sedí 😉 😉 😉 😉
ja som otehotnela ked som mala 19 rokov a mesiac november. Zatial mi vychadza dievcatko podla kalendara po ktorom aj tak velmi tuzim..a tusim ze by to mohlo byt dievcatko 🙂 na zaciatku aprila ideme na sono tak ked sa nebude krpec hanbit a neotoci sa nam ritkou tak budeme vedet :D DRZTE PALCE NECH JE TO DIEVCATKO 🙂
Tento čínsky kalendár je len vec náhody podľa mňa... Mám 2 dievčatá čo mi vychádzali chlapci , teraz čakám znova dievčatko a znova to mal byť chlapec 🙂 Takže neviem 😎
mne vychádzalo dievčatko a čakám chlapčeka🙂 je to iba vec náhody - môj názor 😉
@eroska8 http://www.chinesegenderchart.info/gender-selec... chod do tejto sekcie, gender selection, zadaj tvoj datum narodenia, rok kedy planujes byt tehtona, ci preferujes chlapca alebo dievca, a tam ti vyhodi pekne tabulku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
skus Jonáš,meno si uz nepamatam,niekto ho povazoval za cudaka 😉
ja som to nasla na nete,bola tam aj taka tabulka,prisaham ze mi vysla,teda pohlavie 😉