Ahojte! No takze! Prosim o Vasu radu,nazor lebo uz som naozaj zufala! Takze pred mesiacom som zistila,ze som v 5 mesiaci. (Teraz-6mesiac) samozrejme sok obrovsky kedze som v takom mladom veku nikdy nechcela mat dieta-22rokov. Vsetko to najprv nasvedcovalo ze je to mojho ex- k oplodneniu podla tyzdnov muselo dojst v strede januara ,spravili sme si DNA testy a on vraj nie je otcom. Pred nim som mala styk s muzom 25.12.2016 ale dostala som 3.1 normalnu menstruaciu. Nechapem ako je to cele mozne. Mozu DNA testy klamat? A keby som otehotnela 25.12 s tym druhym muzom,tak by som uz nebola v 6 mesiaci, ale v 7 minimalne. Cize moze klamat ultrazvuk?Prosim poradte.
Testy DNA su na milión % pravdivé. A to ti nebolo zle? Mala si menzes? Nerastlo brucho?
Ahoj medovka14 videla som aj ked mi je velmi zvlastne, ze mali ich posielat e-mailom obom partnerom a poslali ich vo stvrtok vraj len tomu mojmu ex a on mi to povedal az dnes-taktiez velka zahada. Pride mi neuveritelne,ze by vysledky klamali ako aj to aby klamal nejaky ultrazvuk este aj na margo toho, ze som mala menstruaciu po styku s tym druhym muzom.
testy nemôžu klamať. môžete si si ich dať spraviť pre istotu ešte raz ale neverím tomu, že by sa akurát vám stalo, že tam bola niekde chyba. skôr si myslím, že dieťa možno bude menšie ako by malo normálne byť. spravte si tie testy ešte raz aby ste mali istotu a ak bude výsledok rovnaký tak by si to mala povedať svojmu doktorovi, že tým pádom by si mala byť v siedmom a nie v šiestom mesiaci.
erickatt -nemala som absolutne ziadne priznaky . Az v poslednych dnoch zistenia tehotenstva som si vsimla vacsie a tvrdsie brucho-ked som prisla na pohotovost a povedala mi ze je to 20tyzden skoro som onemela.
simonahra- dakujem za odpoved. Urcite poviem doktorke -aj ked som dokonca bola na 2 odlisnych ultrazvukoch a obidva hovorili presne ten isty tyzden tehotenstva.
@kristina1325 ak som to spravne pochopila vysledky prisli mailom len tvojmu ex a on ti len povedal,ze dieta nie je jeho? Alebo si vysledky skutocne videla aj ty??
@lilyianka
On mi ich preposlal- je to spravene v exceli takze kludne by sa s tym aj on mohol "pohrat" aj ked si nemyslim ze by toto robil a druha vec takisto sa mozem nakontaktovat aj na to centrum kde to bolo spravene cize aj tak by som sa dozvedela pravdu.
@kristina1325 videla si ty tie vyslsdky na vlastne oci? Pochybujem ze ultrazvuk by skresloval o cely mesiac mozno tyzden dva ale mesiac? Ak si ty tie testy nevidela nemoze si ex vymyslat len aby sa tomu vyhol? Ved mali prist predsa aj tebe
@lilyianka urcite by som na tvojom mieste do toho centra zavolala zda sa mi zvlastne ze ich poslali len jemu ked mali aj tebe
@kristina1325 prosím ťa ako vám robili tie testy DNA ? Tie sa predsa robia spoľahlivo až po narodení a podľa mňa sa tak citlivá záležitosť neposiela emailom a iba otcovi to je vylúčené a už vôbec nie v exeli .
Takže , počkaj na narodenie dieťatka a daj návrh na súd o určenie otcovstva. Spravia sa testy a uvidíš presne kto je otec.
Osobne si myslím že sa tvoj ex snaží vykrútiť z otcovstva.
Fuuha, to kde na sk sa vam podarilo tak skoro sa dostat k vysledkom a navyse cez mail? Kamoske mesiac trvalo, len kym sa jej podarilo dostat k odberu plodovej vody a vysledky jej prisli v zapecatenej obalke do vlastnych ruk 😲
@maminuska
@anonymka11
@anonymka11
dakujem zeny ste zlate! Povzbudili ste ma trochu.. no ved cele mi to pride strasne zvlastne , zajtra tam urcite budem volat.. DNA testy sme robili v BA v Genetone vraj je to 99,99% spolahlive .
Hlavne ma aj zaujima, ze ci ten ultrazvuk sa tiez nemohol pomylit o minimalne viac ako 2 tyzdne. Ja som si stopercentne stale ista, ze je to jeho kedze v tom januari som snikym nebola- jedine, ze by ma fakt niekto neznasilnil co je uz uplne nemozne..
@laura1804
Uznavam- aj mne to pride dost neprofesionalne, len tak si poslat vysledky cez mail. Bol to Geneton Bratislava- mne brali krv a jemu vyter z ust. Podotykam platili sme 480 Eur.
@kristina1325 cozeee? Tak ja nie som expert na dna, ale z tvojej krvi sa neda zistit, ci babatko je tvojho ex.
@kristina1325 pockaj nechapem tebe brali krv a jemu vyter z ust? A ako z tej ycojej krvi zistia ci to je jeho dieta? Ved to by museli urobit odber plodovej vody nie?
@kristina1325 do centra si volala? preco ty nemas tie vysledky poslane na tvoju adresu, preco to maju len mozni otcovia? Urcite si over ci ozaj je ten vysledok taky ako ti poslal ex, aj ked pochybujes ze by ta takto podrazil, nikdy nevies. Niekedy ludia konaju skratovo, mohol to sfalsovat. Prever si to urcite priamo v tom centre, ziadaj spravu na svoju adresu! UZV sa moze pomylit ak sa dieta nevyvija ako ma a je pozadu, ale v prvom rade si prever tie vysledky genetickych testov...
@laura1804
@anonymka11 sú to nové dna testy z krvy matky a nieje potrebný odber plodovej vody. Dá sa to a sú spoľahlivé. Pri chlapcovi stoja do 500€ a pri dievčatku okolo 1500€
@kristina1325 ultrazvukom sa nikdy neriaď je to iba približné. A menštruáciu si mohla mat úplne v pohode aj počas tehu nebola by si posledná ani prvá. Plus zaslanie DNA testov a ich výsledkov je na objednávateľovi či si ich dá e-mailom alebo poštou. Niesu povinný zasielať aj druhej osobe ak to objednávateľ nezadá do objednávky. Preto sa to vola aj anonymne dňa testy. Avšak na súde by to nemalo žiadny zmysel keďže súd si dáva robiť vlastne testy.
@dominika7990 to som netusila.
Mne robili v genetone na pohlavie a tiez to prislo mailom. A este sms s kodom na odomknutie. Maily.
V genetone su stopercentny.
A aj pohlavia urcuju spravne.
A mala si ten sms kluc lebo bez neho to nejde otvorit ani skopirovat.
A neposielaju to v excell ale ako dokument do ktoreho sa neda siahnut.
@kristina1325 geneton (a určite ani ziadna iná inštitúcia, ktorá robí testy) neposiela testy v exceli. aj keby ich poslali ako ako tabuľku, je súčasťou mailu ako obrázok alebo pdf súbor. Nikdy nie .xls. Ja som dokonca na internete našla ako vyzerá taká správa s výsledkami od genetonu - nejdem to sem dávať, nakoľko mamička už vymazala tému v modrom koníkovi (dá sa nájsť už len samotná fotografia toho listu), takže asi nechce aby to bolo na internete, ale ubezpečujem ťa, nie je to excelový súbor. je to normálna správa s hlavičkou a kontaktom Genetonu, vyjadrenie k veci - toto bolo určenie pohlavia, pod tým tabuľka a graf, meno zodpovedného doktora. Podľa mňa si tam zajtra zavolaj.
@kristina1325 ziadne vysledky ti nepridu v excelli - tvoj ex ti klame... ak ste ziadali spolu zavolaj si tam a prever si to
tehu pocas menzes nie je menzes ale moze sa trochu krvacat, uhniezdenie..vela sa mylia a myslia si ze je to menzes, ale to nie je i ked to vyzera na ms.
Tiez myslim, ze treba overit exa a tipujem, ze tam bude vysvetlenie. Pozri kym bol ten xls subor vytvoreny a kedy. Ked tato info chyba, take to zmazal "muddy" ex...
Tak to zmazal mudry ex
@dominika7990
Ok, ale myslim si, ze o mesiac by sa ultrazvuk nepomylil- to by sa potom ako rodilo na svete? A som si ista, ze to bola normalna menstruacia- kedze v 4 mesiaci som mala tzv. "nenormalnu" -spinenie cize viem urcit rozdiel.
@kristina1325 Ahoj nam robili geneticke testy prisli ostou zavretej obalke opecatene .Cakali sme na vysledky mesiac aj nieco .Takze tvoj ex klame urcite .Zavolaj si tam a uvydis co ti povedia on ti urcite povedia ,ze posielaju listom a doporucene ako mne prislo.😃
@kristina1325 Utrazvuk sa ti urcite o mesiac nepomyli..max tyzden az dva ale to musis mat nepravidelne menzes alebo dlhsi cyklus ako 28 dní.
@kristina1325 tiez sa mi to nejako nezda, aby vysledky posielali do emailu bez nejakeho hesla, ja som mala zaheslovane vysledky magnetickej rezonancie ramena, nie este vysledky otcovstva...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, videla si výsledky testov? Klamať nemôžu...