Kto je otec môjho dieťaťa?

nikolajka12
24. apr 2014

Zdravím kočky, mám jednu otázku. V mobilnom telefóne mám stiahnutú aplikáciu menštruačného kalendára, ktorý mi vždy presne na deň vypočítal začiatok mojej menštruácie. Kalendár mi vždy ukáže, kedy mám plodné dni a ovuláciu. Teraz som v 7 tt a ja neviem, kto je vlastne otec môjho dieťaťa. Plodné dni mi začali 21. 03. a v ten deň som mala nechránený sex s kamarátom a "spravil sa do mňa". Všetky ostatné plodné dni aj počas ovulácie som mala sex s vtedy bývalým a teraz terajším priateľom. Čo myslíte, kto môže byť otcom dieťaťa? Viem, pravý výsledok by ukázal test otcovstva, ale nakoľko je ešte veľmi skoro, tak by som chcela vedieť vaše názory. Inak asi nebudem mať kľudné tehotenstvo. Ďakujem pekne

sissy27
24. apr 2014

@nikolajka12 ty nevieš, aplikácia nevie a my máme vedieť?? keby sa to dalo určiť cez net, tak dna labáky môžu prepúšťať vo veľkom... si počkaj do pôrodu a daj spraviť testy... alebo si vyber toho, ktorý lepšie zarába, čo ti na toto povedať...

stefka33
24. apr 2014

@nikolajka12 😀 Ta čo teraz s tebou? Tak už len počkaj na test otcovstva, alebo možno zavolaj veštici.

mirka1011
24. apr 2014

@nikolajka12 tak na toto ti tu nikto neodpovie na 100%, aj v tvojom pripade to je 50/50, ked to chces vediet na 100% tak uz len testy DNA 🙂

mircalla
24. apr 2014

To je super, ze podla profilu si uz v 22tt a otazku si dala dnes. Ako ten cas leti

stefka33
24. apr 2014

@mircalla Dobrý postreh. Zas si niekto kráti dlhú chvíľu.

nikolajka12
autor
24. apr 2014

Mircalla, to je super, že sa pýtam na niečo iné a všímaš si nepodstatné veci 🙂 podľa profilu to je z dôvodu, že som sa registrovala dnes a narýchlo, aby som mohla založiť diskusiu. Pokiaľ sa nechceš vyjadriť k téme, neviem, prečo vôbec reaguješ. Pekný deň 🙂

zahradka76
24. apr 2014

mozno by bolo lepsie sa s tym zmierit, ze nevies, kto je otcom. Budes sa iba nervovat a tym ublizovat dietatku, ktore si zasluzi, aby si bola pre neho v pohode. Dieta je dar a aj ked sa Ti zda, ze je to uplna katastrofa, ze nevies na com si, snaz sa z toho, co sa ta postretlo urobit to najlepsie pre seba a pre dieta. Dieta je teraz prvorade. 🙂

mirka1011
24. apr 2014

@nikolajka12 diskusia sa da zalozit aj bez toho, aby si uviedla v ktorom si tyzdni a inak ked si v 7tt tak to si si datum porodu podla coho vypocitala???? ci to bol prvy datum co ta napadol???

marse
24. apr 2014

@nikolajka12 jeden sex s kamaratom a ostatne s byvalým a teraz s terajsím? mam z toho chaos ale to neni podstatne, tu ti ziadna odpoved neda kedze otcom mozu byt obaja, a my sme ti sviečku pri tom nedrzali. Vela šťastia teda.

ale pozitívum to ma, ze vieš vobec kto by tym otcom byt mohol 😀

marse
24. apr 2014

teda ze ich poznas tak to bolo myslene 😉

marse
24. apr 2014

este otazka, a potencionalni otcovia to vedia? ze su dvaja ?

marse
24. apr 2014

@zahradka76 nemyslis ze takyto postoj je nefer voci otcovi dietatka?

olifcek
24. apr 2014

@marse podla mna je jasne, ze nevedia... max. nie tej byvaly a zaroven terajsi... ak je to teda ten isty.... lebo ako to citam, tak mi nie je jasne, ci spala s dvoma, ci troma... ale kazdopadne... az mala chut podvadzat, mohli pouzit ochranu aspon..

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@marse a nemyslíš, že je lepšie, keď sa teraz budeme stresovať všetci traja? Podľa môjho názoru (aj čo mi rozum radí) počkať do pôrodu, potom spraviť test otcovstva a ak by to nebolo priatelove, potom začat riešiť danú situáciu?

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikolajka12
autor
24. apr 2014

@olifcek drahá slečna, podvádzať? Veď som vtedy nikoho nemala.. a ak tomu nerozumieš, bohužiaľ, tvoj problém

billam
24. apr 2014

@nikolajka12 to sú dvaja, alebo traja potencionalni oteckovia? Nejako som to nepochopila...

marse
24. apr 2014

@nikolajka12 a ako budete dovtedy fungovat? alebo ako budeš ty fungovat? povies to iba terajsiemu ze cakate babo? a po porode urobis testy otcovstva( zacni setrit teraz uz) a potom mu povies ze hups, nie si otec ale kamarat?

nejako mi to neni jasne..

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@ada12345 ďakujem za hrubé pomenovanie, neviem, prečo si ma tak pomenovala. Určite si spala iba s jedným chlapom asi 🙂

nikolajka12
autor
24. apr 2014

Aby som to upresnila, nie som žiadna radodajka, dokonca ten kamarát bol môj druhý, s ktorým som spala. Keď som spala s ním, vtedy som nemala priateľa žiadneho. No potom som začala spávať s mojím bývalým, s ktorým som sa dala neskôr dokopy, takže je aj aktuálny

marse
24. apr 2014

mozno nie si radodajka, ale spat v jednom mesiaci s dvoma, a navyse nechranene mne osobne pride nezodpovedne, potom by si toto nemusela riesit pre 30 sekud rozkoše..

mirka1011
24. apr 2014

@nikolajka12 neodpovedala si mi podla coho si si vypocitala datum porodu i ked pozeram, ze uz to mas zmazane

olifcek
24. apr 2014

@nikolajka12 takze si sa rozisla s priatelom, vhupla do postele s kamaratom a nasledne sa s ex dali dokopy? hech... 😀 je mi jedno s kym a kedy spavas... som len rada, ze nemyslis na to, ze das babo prec... 🙂

ale poradit neviem... no ale asi by si im obom mala povedat pravdu... alebo do konca zivota zit s tym, ze nebudes vediet, kto je otcom... matka je ista... 🙂

ammellia
24. apr 2014

Geneton.sk ma prenatalny test otcovstva uz od 9.tt Cena 1500e.

marse
24. apr 2014

@ammellia za tu sumu pojdem radsej na dovolenku 😀 😀 😀

olifcek
24. apr 2014

@nikolajka12 pisala som skor, nez si vysvetlila situaciu dvoch chlapov...

no... stale plati... ked si vedela, ze mas plodne dni... preco si dopustila, aby ste mali nechraneny sex? :(

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@marse máš pravdu, je to maximálne nezodpovedné a som si toho vedomá. Ale bohužiaľ, stalo sa a už si nepomôžem a potrat nevidím ako tú správnu voľbu.

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@olifcek

Išli sme z diskotéky a ja som si to nejako neuvedomila :/

olifcek
24. apr 2014

@nikolajka12 takze sa k tomu postav zodpovedne a povedz im to, alebo, ako som pisala, vyber si moznost dva a vyber si, ktoreho to moze byt... i ked s tym asi bude tazko zit..

marse
24. apr 2014

@nikolajka12 velke plus za ten potrat... ale mala by si si s priatelom sadnut terajsim , ak ho mas rada a narovinu mu povedat pravdu, stalo sa to v case ked ste neboli spolu, cize o neveru nejde, mala by si byt uprimna k nemu, ak to s nim myslis vazne. inak cely zivot postaveny na klamstve a nevedomosti je maximalne neplnohodnotný a budeš sa tym zožierat to mi ver.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre