Krvný test pohlavia bábätka

piskota12345
24. mar 2014

Ahojte. Chcem sa poradit po pripade spytat, tie ktore ste boli na krvnom teste pohlavia plodu babatka....Su tieto testy spolahlive, mozno im verit? Chcela by som tento test absolvovat, kvoli stahovaniu sa a velmi by mi pomohlo vediet pohlavie co najskor, nakolko jedno dietatko uz mame. dakujem vsetkym🙂

adeala
24. mar 2014

@piskota12345 kamarátka tam bola a jej výsledky vyšli vždy. Ale teraz už sa to robí až od ukončeného 12tt

denda83
24. mar 2014

@adeala ahojky...no ja som bola tiez nedavno a mne vraveli ze od ukonceneho 10tt, ci vysli neviem dufam ze ano😀

adeala
24. mar 2014

@denda83 faakt? ja keď som bola tehotná, tak vraveli, že až po 12tt, kvôli mamičkám, ktoré chcú určité pohlavie..

denda83
24. mar 2014

@adeala ano vravela ze musim mat ukonceny 10tyzden...a to som bola v 11tt.

masinka
24. mar 2014

ja som bola na teste ked som pred 3 rokmi cakala nasu najmladsiu. Bola som presne 10 TT a 10 tt+3 ked mi volali, ze cakame dievcatko 🙂

coffea
24. mar 2014

Kocky kolko to stoji?

maribell
24. mar 2014

@coffea dosiahnuté výsledky na 250 vzorkách potvrdili 99,5 % úspešnosť .. da sa to zistit od ukonceneho 10 tt a na internete som nasla cenu 84 eur 🙂

anicka87
24. mar 2014

@piskota12345 suseda sla tiez na krvne testy, vyslo im dievcatko a maju chlapca 😵

funy
26. mar 2014

ja som na tom tiez bola a vraj cakame chlapca. uvidime co mi povie lekar podla morfologickeho a potom budem vediet.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre