Krvná skupina 0 negatív a problémy v tehotenstve

tinka0000
14. mar 2018

Ahojte žienky.
Chcem sa opytat ci ma niekto krvnu skupinu 0negativ, a mal nejake problemy v tehotenstve,ze si museli pichat nejake protilatky...Neviem, nevyznam sa v tom velmi, ale asi ma rozumiete...Ako to vlastne je ? DAkujem.

mija22
14. mar 2018

Ano treba kazdy trimester alebo ako uz su tie intervaly

jeennyv
14. mar 2018

Problem je co ja viem ked ty mas iny faktor skupiny ako tvoje dieta casto sa na to pride pocas prveho tehu resp porodu a mali by ti pichnut injekciu aby si potom telo v druhom pripade protilatky netvorili...

adriana1980
14. mar 2018

Ja mám 0 neg a manžel B neg. V tehotenstve mi iba brali krv na zisťovanie prorilátok. A keďže obe deti mám rh neg., tak popôrode nič neriešili. Iba keby dieť a malo rh poz., tak ti pichnú po pôrode injekciu

mija22
14. mar 2018
tinka0000
autor
14. mar 2018

Tak ja som bola raz tehotna...a nevyslo..missed...zevraj sa mi urobila krvna zrazenina..neviem z coho alebo ako,nebolo mi vysvetle..
A po kyrete mi pichli injekciu ze v pripade dalsieho tehu aby sa to nezopakovalo..takze neviem no..Preto sa pytam 🙂

11mirka22
14. mar 2018

Ja mám tri detičky, prvé dve s mužom A + a bezproblémové tehu, nič mi nepichali. Tretie s mužom 0- a tiež v pohode. Som 0-. Tak neviem...

11mirka22
14. mar 2018

Dodám len že všetky deti majú krvnú skupinu po otcovi, čiže prvý dvaja +

terezka1947
15. mar 2018

Problemy som nemala a ani nic pocas tehu neriesili...deti mali tiez rovnsku skupinu

sense
15. mar 2018

Ja mam.B+, muz 0 faktir neviem, a mala som protilatky, chodila som casto na dopplera

zlotazla
15. mar 2018

Mam 0 negativ, momentalne som tehotna-prve tehotenstvo, v 29 tyzdni som bola na injekcii anti D, zistovali mi protilatky tak male ma asi inu krvnu skupinu.inak ziadne problemy.

siska266
15. mar 2018

Ja mám rovnakú krv ako manžel A+ ,nedarí sa nám otehotnieť, môže to byť príčina?

tinka0000
autor
15. mar 2018

@zlotazla no ved toto prave ano....a to ti zistili hned ze mas 0negativ ? alebo si im to povedala alebo ako vlastne nato prisli ze ti museli dat protilatky?

zlotazla
15. mar 2018

Ja viem svoju krvnu skupinu lebo som darca krvi.ked mi brali krv na zaciatku v nejakom 15 tyzdni tak mi robili testy a mala som protilatky-takze male ma iny rh faktor ako ja.potom mi poslali iba termin kedy mam ist na anti D injekciu.
hlavne mi priliel list domov kde stale zdoraznovali ze v pripade nehody alebo krvacania mam ist hned na pohotovost-tusim do 24 hodin max aby mi vedeli dat injekciu dostatocne vcas.
segre napr pichali tu injekciu az po porode.

otrubulka
15. mar 2018

Ahoj. Ja mam 0 negativ a moj manzel tiez. Cize aj nas syn ma. Pocas tehu mi nic nepichali ale po porode nieco ano... Bola to taka riadne stiplava injekcia. No zevraj byt nemusela a ked som sa pytala, preco mi ju davaju, povedali zveraj pre istotu. 😕

andrejka1974
17. mar 2018

vsetko zalezi od partnera ak je muz + cize pozitiv tak ti budu pravidelne kontrolovat protilatky ak sa nieco vyskytne tak si budes musiet pichat injekcie ak nie tak nic moj muz je negativ ja tiez a nikdy som si nic pichat nemusela

majulino
17. mar 2018

Ja mam 0- syn tiez dcera B+ a AJ manzel B+ a nepichali mi nic a Ani sa nepytali. Jedine co bolo ine PRI dcere ako synovi je ze mala silnejsiu zltacku a musela aj pod lampu, tehu boli rovnake

danbud
17. mar 2018

Mám B- muz A+ Syn AB+ po pôrode mi pichli injekciu a že si to mám zapamätať a pri druhom trhu povedať bolo to v 2013

luluncek
23. máj 2019

@mija22 ja mám nula negatív anikdy ani pri prvom tehu mi nič nedávali hmmm

luluncek
23. máj 2019

Dobrý deň ,poraďte mi prosím vás či môže byť nejaký problém ja mám krvnú skupinu O-a priateľ má A+...ďakujem.

ganesh
23. máj 2019

Problem nastava ak je zena Rh negativna a muz Rh pozitivny.....zvacsa az pri druhom, tretom... tehotenstve.
Mam dve deti, druhe uz rizikove bolo...

@luluncek

ganesh
23. máj 2019

@luluncek teraz pozeram, ze tebe nic nepichli...ani mne pri prvom tehu a mala som problem tym padom pri druhom.
Kedze je to komplikovana a tema na dlhsie....napis IP, ak chces nieco vediet 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre