Ahojte žienky.
Chcem sa opytat ci ma niekto krvnu skupinu 0negativ, a mal nejake problemy v tehotenstve,ze si museli pichat nejake protilatky...Neviem, nevyznam sa v tom velmi, ale asi ma rozumiete...Ako to vlastne je ? DAkujem.
Problem je co ja viem ked ty mas iny faktor skupiny ako tvoje dieta casto sa na to pride pocas prveho tehu resp porodu a mali by ti pichnut injekciu aby si potom telo v druhom pripade protilatky netvorili...
Ja mám 0 neg a manžel B neg. V tehotenstve mi iba brali krv na zisťovanie prorilátok. A keďže obe deti mám rh neg., tak popôrode nič neriešili. Iba keby dieť a malo rh poz., tak ti pichnú po pôrode injekciu
@tinka0000 tu to mas pekne zhrnute vsetko
https://www.babyweb.sk/az-prilis-casta-tehotens...
Tak ja som bola raz tehotna...a nevyslo..missed...zevraj sa mi urobila krvna zrazenina..neviem z coho alebo ako,nebolo mi vysvetle..
A po kyrete mi pichli injekciu ze v pripade dalsieho tehu aby sa to nezopakovalo..takze neviem no..Preto sa pytam 🙂
Ja mám tri detičky, prvé dve s mužom A + a bezproblémové tehu, nič mi nepichali. Tretie s mužom 0- a tiež v pohode. Som 0-. Tak neviem...
Dodám len že všetky deti majú krvnú skupinu po otcovi, čiže prvý dvaja +
Problemy som nemala a ani nic pocas tehu neriesili...deti mali tiez rovnsku skupinu
Ja mam.B+, muz 0 faktir neviem, a mala som protilatky, chodila som casto na dopplera
Mam 0 negativ, momentalne som tehotna-prve tehotenstvo, v 29 tyzdni som bola na injekcii anti D, zistovali mi protilatky tak male ma asi inu krvnu skupinu.inak ziadne problemy.
Ja mám rovnakú krv ako manžel A+ ,nedarí sa nám otehotnieť, môže to byť príčina?
Ja viem svoju krvnu skupinu lebo som darca krvi.ked mi brali krv na zaciatku v nejakom 15 tyzdni tak mi robili testy a mala som protilatky-takze male ma iny rh faktor ako ja.potom mi poslali iba termin kedy mam ist na anti D injekciu.
hlavne mi priliel list domov kde stale zdoraznovali ze v pripade nehody alebo krvacania mam ist hned na pohotovost-tusim do 24 hodin max aby mi vedeli dat injekciu dostatocne vcas.
segre napr pichali tu injekciu az po porode.
Ahoj. Ja mam 0 negativ a moj manzel tiez. Cize aj nas syn ma. Pocas tehu mi nic nepichali ale po porode nieco ano... Bola to taka riadne stiplava injekcia. No zevraj byt nemusela a ked som sa pytala, preco mi ju davaju, povedali zveraj pre istotu. 😕
vsetko zalezi od partnera ak je muz + cize pozitiv tak ti budu pravidelne kontrolovat protilatky ak sa nieco vyskytne tak si budes musiet pichat injekcie ak nie tak nic moj muz je negativ ja tiez a nikdy som si nic pichat nemusela
Ja mam 0- syn tiez dcera B+ a AJ manzel B+ a nepichali mi nic a Ani sa nepytali. Jedine co bolo ine PRI dcere ako synovi je ze mala silnejsiu zltacku a musela aj pod lampu, tehu boli rovnake
Mám B- muz A+ Syn AB+ po pôrode mi pichli injekciu a že si to mám zapamätať a pri druhom trhu povedať bolo to v 2013
Dobrý deň ,poraďte mi prosím vás či môže byť nejaký problém ja mám krvnú skupinu O-a priateľ má A+...ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano treba kazdy trimester alebo ako uz su tie intervaly