ahojte baby 🙂 dnes som bola na vysetreni a termin mame dnes 1.2.2018 po vysetreni som sla domou.. Sla som na wc a na vloske som mala krv nie trosku ani fliacok ale pomerne dost ( vraj to je spinenie ) a je to normalne ale nezda sa mi to ... Je to teda normalne ?? dakujem za kazdu odpoved ...
Áno,je to ok,kedze mas aj termín,lekári vtedy vyšetrujú tak " nasilnejšie", mňa aj upozornili,že budete krvácať.
dakujem pekne 🙂 mam ale slabe bolesti to budu asi poslickovia
No ja neviem, mne prizvukuju, ze spinenie po vysetreni je ok, ale ak by bolo normalne krvacanie, tak hned smer nemocnica. Ale tak ty vies, ako moc to mas.
bolo to ako ked sa vam spusti menzes ..
Určite by som behla k dr. Môže to byť začiatok pôrodu.
oni povedali ze to je normalne ... tak preto som prisla sem po radu ..
Ja by som na tvojom mieste určite šla na pohotovosť. Pre moju vlastnú spokojnost.
@domi2023 ano, ja som tak raz v tehotenstve mala a bolo toho dost, ale tak za pol dna to ustalo.
@domi2023 neviem ci si este tu ale ja som takto krvacala ked som zacala rodit prveho syna. Tiez pri vysetreni. Bolesti som ani necitila az na monitore mi sestricka povedala ze rodim 😀. Tiez som si myslela ze ta krv je z vystrenia no za hodinu som sa pootvorila o jeden centimeter takze to bolo jasne. Drzim palce 😉😉😉😉
Ja som začala krvácať 2 hodiny pred pôrodom.
@domi2023 ahoj, ja som bola svedkom ked zena po vyšetrení krvacala , lekar hned volal sanitku a sla do nemocnice...
ahojte dakujem za skusenosti. ustalo to a uz je to vsetko v poriadku a malinky je stale vo mne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@domi2023 krčok je v tehotenstve veľmi prekrvený, po samotnom palpačnom vyšetrení ostáva niekedy na rukavici lekára veľa krvi, preto by som sa nečudovala, že zostalo veľa i na vložke.