Ahoj. Som prvykrat tehotna. Chcela by som sa poradit so skusenymi, ktory krem je podla vas najlepsi na tehotenske brusko a odkedy ste sa natierali? Az ked brusko bolo vacsie? Od ktoreho tt zhruba? Ja som v 14 tt teraz a este nemam brusko nejako.
Free Oil. Ked si sa ale doteraz nestarala o elasticitu pokozky, necakaj od nicoho zazraky.
Hlavna je hydratacia. Pi omnoho viac ako obycajne.
Od začiatku som sa natierala b-oilom. Keď som zistila, ze obsahuje retinol, slahla som ho do kosa.... Začala som používať elastiq a pokračovala celé šestonedelia.
@avakona to, ci je škodlivý pre ženu a plod sa z etických dôvodov nedozvieme, teda dúfam... Výskumy na mysliach boli robené s čistým retinolom, to je pravda... Ale nemôžem si pomôcť, toto tam nemá čo robiť, najmä keď sa to nátiera na brucho, a to nie som zrovna kozmetická konzerva
Ofkedy zacalo rast a mala som nejaky obyc olej z dmky. Vela robi aj genetika. Ja mama ano sestra nemame ani jednu striu. Niektore baby sa natierali poctivo a strie maju aj tak
Ja som používala eucerin caring oil..z tehotenstva strie žiadne a aj tie čo som mala boli po používaní menej viditeľné
@domiklik ja keďže viem o tomto https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/elastiq-original-pozor-2/ tak som sa elastiqu veľmi vyhýbala, používala som klasické oleje ale tak keďže som mala dosť strií už aj spred tehotenstva nedávala som veľké šance tomu že ma niečo zachráni 😊
@kris_tin257 toto je 10 rokov stará vec a nové zloženie už isoparaben neobsahuje
@domiklik ale ak tam dali raz vedome také svinstvo tak tomu už moc neverím 🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
BiOil, zacala som, ked som videla, ze sa vrucho zvacsuje, cize od nejakeho 18 tyzdna pri prvom, pri druhom trosku skor