Ahojte, zatial som v prvom trimestri, chcem sa len informovat. Robim v obchode kratky-dlhy tyzden cez tyzden 11 hodin a cez vikend 12 hodin. Problem je v tom, ze som tu sama a nemam na predajni ani toaletu a mam len jednu 30 minutovu prestavku. Uz teraz mam z toho obavy, prosim ako by ste vy postupovali? Je to problem? Momentalne sa citim dobre ani praca nie je narocna, len teda tie podmienky su hrozne, dakujem
Musim zavriet predajnu a ist na verejne toalety.
@mamickazuzanka Fiha, to hygiena take dovoli? Alebo je to v nakupnom centre?
Ano to je v nakupnom centre, inak super obchod deticky tu stale mam ale ma to aj nevyhody, neviem co mi povie zamastnavatel kedze je to tu dost narocne pre jednu.
Tak to teda nie je bohvieco, ak je robota dobra a chcela by si tam este zostat tak sa skus so zamestnavatelom porozpravat o tom, ze by ti skusil zohnat nejaku pomoc, ze by si tam nemusel byvat az dvanast hodin ale napriklad 7 alebo 8 🙂 To by potom stacilo keby ta druha osoba bola zamestnana na polovicny uvazok
Ja som robila v tehotenstve casnicku 12-15h cely den na nohach prestavka 30min. do 24tt potom som mala zdrav. problemy
Ono aj keď je obchod v nákupnom centre,tak každá prevádzka by mala mať samostatnú toaletu.Na takejto bohviečo chytis, ani nevieš ako.a hlavne teraz ked si tehotna.Netusim ako hygiena mohla niečo také dovoliť. A neviem si predstaviť keď budeš mať väčšie bruško a budeš často chodiť na wc.Staci že som prechladnuta a idem aj 10 krát.A kto ťa zastupuje keď si chora? Či k takej situácii ešte nedošlo?
@lasina ked som chora alebo pocas OCR prisiel zastupit sef alebo niekto z ofisu, ale na dlhsie ako 2 dni aom nebola doma. Toho sa obavam, ze ked budem chodit kazdu chvilu cikat nemozem stale zatvarat obchod. Ale co mi ine ostava?
Takto v nakupnych centrach je minimum prevadzok, co maju vlastne wc, mam vela pracujucich znamych takto plus vela nakupujem viem ako to tam chodi, tie nakupne koje su ram nasekane, ze ani skladove priestory casto nie su..
@mamickazuzanka co sa tvojho problemu tyka, zname bezne daju tabulku pridem o 10 min a viac a idu...zalezi na vedeni ako sa dohodnete
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Akože nemás toaletu? Kde chodíš na wc?