Ahojte, chcela by som sa spytat, ci pocas tehotenstva ( najma 1.trimester) mozem zajst na kozmeticke osetrenie pleti?
Ci to nebude mat negativny vplyv na mimi?
Určite to vadiť nebude, skôr prospeje, lebo sa o seba treba starať viac v tehotenstve, telo dostáva zabrať. Ak sa používa prírodná kozmetika a to platí aj na ošetrovanie celého tela krémom, olejom, kúpeľom, je to v pohodičke. Ja chodím celé tehotenstvo na ošetrenie pleti raz/mesiac, na tehotenskú masáž...atď.
Vyhľadávaj kozmetiku určenú pre tehule- hipp olej, bioderma v lekárni .-pre mama, L ocittane má kozmetiku z bambuckého masla. Určite teraz nemôžeš anticelulitídne, spevňujúce, kofeínové, termomodelačné a iné prípravky, ale to sa poraď v obchodoch, povedia ti. 🙂
ahoj.ja chodim ku kozmeticke tak raz za mesiac lebo ma problematicku plet od poberty.som na zaciatku 8 mesiaca a plet sa mi zlepsila...vplyv negativny to urcite nema prave naopak
ahoj, moja kozmetička mi povedala že kľudne počas tehotenstva môžem chodiť na kozmetiku ako čistenie, masáže a pod., ale nemôžem používať rôzne prístroje v kozmetike ako napr. ultrazvuk.
Kludne mozes,nebude to mat ziadny vplyv na drobceka
určite to babenku neublíži 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie nebude to mat ziaden vplyv na mimi.