Neviete mi niekto povedat, ci je kopirovanie v tehotenstve nebezpecne? V praci niekedy musim pracovat s kopirkou, tak ma to zaujima. Vdaka za info
nie, ja som bola pri kopirke kazdy den do odchodu na matersku a mala je zdrava (klop klop klop) 😉
neviem, ci je to bezpecne, ale radcsej by som nekopirovala. my to mame aj v pracovnom poriadku, ze tehotne zeny nemozu kopirovat. tak si to skus zistit, mozno mate aj vy take nieco. ja semtam tiez potrebujem nieco skopirovat,ale vzdy poprosim kolegov.
Ach baby neprehanajte 😅
noo sranda...tak potom uz zeby tehotna nemohla ani s mobilom narabat, mikrovlnkou atd...suhlasim s livkou netreba to prehanat...
no tato tema ma prekvapila...aj ja som pri kopirke v praci nonstop 😕
netreba to preháňať keby si si sadla na sko a kopírovala seba tak to možno škodlivé je ale inak sa netreba obávať 😀
ak ma kopirka podavac tak je to v pohode, nesmie sa kopirovat takym sposobom ze by si ju nechavala pocas kopirovania otvorenu. to je priamo informacia od firmy ktora vyraba kopirky
Súhlasím s vereskou - aj ja to tak robím.
co sa mysli tym podavacom? My mame kopirku, kde sa nadvihuje ta vrchna cast a pri kazdom kopirovani sa privrie, tak je to OK alebo sa tomu radsej vyhnut?
podavac je ta cast, kde nasukas vsetky papiere a kopirka si z toho sama berie a kopiruje
aj klasicka kopirka je ok, ak zavries ten priklop ked kopirujes
kopirka?????? 😅
mna pri malej v 25tt nestandardne v nemocnici aj zrontgenovali/brucho-kvoli oblickam/,a mala je ok. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😕 no podla mna nie 😀