Kontrola zo sociálky počas rozikového tehotenstva

veriaca
22. jan 2014

ahojte, zažili ste už kontrolu zo sociálky aj večer o 18 hod. ale cez víkendy?dík

sarinka2012
22. jan 2014

@veriaca ahoj,neviem ti poradit z vlastnej skusenosti,ale znama žial musela absolvovať kontrolu zo socialky a ta prisla riadne ohlasena na den a čas ,ktorý si obe strany spolu dohodli.

simca06022011
22. jan 2014

Na MD som o tom nepocula (teda nepoznam nikoho komu vobec prisli na kontrolu pocas MD) , ale som si ista, ze kontrolo kvoli PNke URCITE nechodi nahlasena a dohodnuta... kontrola DOKLADOV zo socialky sa nahlasuje a dohaduje, ale to je nieco ine 🙂

sabina1975
22. jan 2014

@veriaca ano zazilamala som kontrolu 5 minut po skonceni vychadzky

ianitka
22. jan 2014

Ak to dobre chapem si na PN z dovodu rizikoveho tehotenstva... Tak tym padom sa na Teba vztahuju vsetky povinnosti praceneschopneho - t.j.dodrziavat liecebny rezim urceny lekarom...
Kontrola Ti samozrejme moze dojst - v priebehu dna, aj vecer, dokonca aj po 22.hodine (aj ked to by asi fakt museli mat dovodne podozrenie) aj cez vikend.
Kazde mesto ma to trosku inak - (asi to uz interne maju dohodnute, napr.podla poctu konktrolorov atd.) napr.v jednom kontroluju len jeden vikend v mesiaci, v inom inak...
Ak mas vychadzky, tak mimo domu, len v ich case.... kontrola Ti moze prist aj 5 minut pred zaciatkom vychadzky. Ak by ta nenasli doma, tak musim vydokladovat nepritomnost (napr. potvrdenie od lekara).
@veriaca

veriaca
autor
22. jan 2014

nepotešili ste ma, dúfala som že nechodia tehotným...teraz som ešte aj dostala lístok do divadla na 19 hod.-tak to budem mať nervy!

andrejka2424
22. jan 2014

bola som na rizikovom od 8tt. až do nástupu na materskú a neviem či som mala šťastie,ale kotrolu som nemala ani raz

foofee
23. jan 2014

chodia aj k tehotnym, ale menej.. vacsinou ked mas aj DNP, alebo mas pn od obvodneho, alebo da niekto podnet (zamestnavatel, zavistliva suseda 🙂 ) - vtedy je riziko vacsie. Ja som na pn od zaciatku oktobra, ale pre istotu vychadzky dodrziavam, aj ked som doteraz kontrolu nemala.. o dva tyzdne by som uz mala byt na materskej. Zavisi to aj od mesta, kolko je v nom kontrolorov a pod...

majonezka
23. jan 2014

Ahojte. Ja som na pnke od zaciatku od nejakeho 6.tt. Papier zo socialky mi prisiel z Martina, pretoze tam je sidlo firmy v kt.som zamestnana, ja som z Piestan. Myslie si, ze by ma niekto z Matina prisiel sem kontrolovat? Diagnozu mam rizik.tehot. patrim ja vobec pod Martin, ked trv.pobyt mam v PN? Mam z toho chaos. Dakujem za nazor.

schutzangel
2. sep 2015

Baby ja som teraz na pn ale len tyzden budem.je mozne ze mi dojde kontrola?napr.cez vikend alebo tak.vypusal ma obvodny v stredu idem na kontrolu a zatial som v minulosti nemala kontrolu nikdy.

aber
17. sep 2015

Ani ja som ešte nikdy nemala kontrolu.. Môžu aj cez víkend chodiť najneskôr do 22.00

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre