Kontorola u doktora

papulkaa
8. jún 2015

Ahojte baby bola som dnes u doktora som sa tešila že zase bábo uvidím na ultrazvuku a budem mať foto ale doktor ma skontroloval len rukami mi pozrel brucho a bolo že to sa tak robí v 15 týždni a až 20 opäť ultrazvuk je to normálne ako to ´máte vy ? Povedal že bábo je v poriadku ale skade on to môže tak vedieť ? Fakt je v poriadku ? Dakujem 🙂

bonaqa2013
8. jún 2015

@papulkaa Ber to tak, že je. Nič iné ti nezostane len veriť lekárovi. Okolo 20 tt budeš cítiť pohyby a to je zas iné. Ešte je možnosť ísť na súkromné sono, kde za peniaze spravia aj nemožné....

miroslava112
8. jún 2015

áno v 20 a aj neskor v 30týždni sa robia také velké soná kde ti podrobne malicke pomeraju ,povedia ti približnú váhu ,zistia či má dietatko dostatok plodovej vody,atd.Ale aj teraz ti mohol spravit take rýchle sono mne vždy spraví aby videla či je všetko ako má.Ale neboj určite ste obaja v poriadku doktor by si nezobral na zodpovednost len tak ta pustit domov keby nevedel ako na tom si.Tak mysli pozitívne a teš sa z malého.Držím palce ...

07022007
9. jún 2015

mne robí sono vždy a zadarmo..... vždy vyfasujem aj foto

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre