Konečne sa nám to podarilo. Máme dve čiaročky na teste

mirusiatko32
28. aug 2012

Po dlhom snazeni bude mat Ninka surodenca.Neopisatelny pocit po druhy krat.

pajiskazemlyna
28. aug 2012

@mirusiatko32
Jůůůůůů, moc moc gratuluji a držím palečky, aby bylo vše v pořádku 😵 😵 😵

mirusiatko32
autor
28. aug 2012

Dakujeme krasne🙂

pajiskazemlyna
28. aug 2012

@mirusiatko32
Jak dlouho jste na druhátko čekali ??? 😵

mishka0508
28. aug 2012

@mirusiatko32 tak tento pocit velmi prevelmi dobre poznam. Po 3.rokoch sme konecne v 10.tyzdni. Ten pocit stastia a vdaky sa opisat neda. To pochopi len ten, kto toto zazije. Ty uz mas aspon jedno, tak sa tes. A pribudne druhe. Vela zdravicka vam vsetkym ;) 🙂 A...tesim sa s vami 🙂

blavacka
28. aug 2012

gratulujem 😉

lucypuky
28. aug 2012

gratulujem 🙂

bodka13
29. aug 2012

@mirusiatko32 blahoželám,radosť je určite obrovská 😵 😵 ....ale myslím,že nebolo nutné zakladať diskusiu 😉 takéto radostné udalosti si treba písať do statusu 🙂 🙂 🙂

besito
29. aug 2012

@mirusiatko32 gratulujem 😵 😵 prtajem pohodove tehotenstvo a zdrave babatko 🙂

vedela som, ze sa najde niekto, kto neodola a bude musiet poucovat o tom, ze nebolo nutne zakladat diskusiu 😝 😝
@bodka13 ja to fakt nechapem, ved ked nemas zaujem tuto diskusiu citat, tak naco sem chodis, radsej sa jej vyhni a ignoruj, ako sem liezt a potom pisat, ze to nebolo nutne....jasne, ze nebolo nutne, ale ani tvoj komentar az tak nutny nebol 😉

bodka13
29. aug 2012

@besito ono je dobré čítať aj pravidlá a potom by fórum nebolo zahltené duplicitnými diskusiami,otázkami a podobne 😉

besito
29. aug 2012

@bodka13 ano, pravidla su jedna vec, ale nejaka ta tolerancia je vec druha....ak sa kocka tesi, ze je tehotna, tak plne chapem, ze zalozi diskusiu, a ak to niekomu vadi, lebo je to proti pravidlam, tak nech ju necita, ved nikto ho do toho nenuti...vies, mne dost vadi, ze tu na tomto fore maju niektore zienky silnu poterbu robit policajta, akoby to tu patrilo iba im a niekto si dovoli porusui ich ctene pravidla....ja neviem, to uz aby clovek sa bal zalozit akukolvek diskusiu, lebo hned sa objavi nejaka "mudra" mamina 😒

janicka11
29. aug 2012

gratulujem aj jaaa a davajte si pozor 😀 😀

alerka
29. aug 2012

@mirusiatko32 Jeeej aj moja dcerka Ninka bude mat surodenca 🙂 som v 5. tyzdni

alerka
29. aug 2012

@bodka13
@besito Je to uplne v poriadku 🙂 sucitime so snaziacimi a pre nich je tu kopa tem kde nazov je len konstatovanie -co sa zas nepodarilo.

mirusiatko32
autor
29. aug 2012

@alerka Aj ty mas dcerku Ninku?

mirusiatko32
autor
29. aug 2012

@janicka11 Tak potom je gratulacia obojjstranna!

maciatko248
29. aug 2012

Gratulka 😵 😵 😵

katy2
29. aug 2012

@mirusiatko32 gratulujem z celeho srdca a tesim sa s tebou 😵 😵 😵
Ale suhlasim uplne s @bodka13 .... keby kazda co nasla // zacala novu diskusiu, tak by to tu bolo necitatelne.... Aj tak podla mna tuto temu zavru, je tu vela tem o druhom tehu 😉

janicka11
29. aug 2012

@mirusiatko32 ja ale nečakám bábo,asi som to zle napísala..myslela som že aj ja gratulujem ako aj ostatné vieš?🙂ale nevadíô..

hanaflint
29. aug 2012

Gratuluji! 😵

mirusiatko32
autor
29. aug 2012
alerka
30. aug 2012

@mirusiatko32 Ano 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre