Koncert Alexandrovcov v 19. týždni

bebicka89
26. máj 2017

Ahojte. Od decembra mam listky na Alexandrovcov. je to dar pre mamku. teraz som , teda utorok budem uz 19tt a troska mam obavy ci si to mozem dovolit taky hluk a kopec ludi. Viem ze babo vnima a pocuje zvuky ale asi tak ako ked sme my pod vodou, nechcem mu robit stresy ale zas ked ja budem v takom relaxe ze pohoda z akcie... neviem , aky mate nazor? alebo skusenosti?

misaelka
26. máj 2017

idealne odporucam zavriet sa do hermeticky uzavretej bubliny a tam preckat do porodu...

tetapetra
26. máj 2017

@bebicka89 súhlasím s @misaelka

bebicka89
autor
26. máj 2017

@misaelka vtipne... nevies cim som si presla... momentalne som vo velkom strese kedze manzelo nastupil na protialkoholicku liecbu. niekto tvrdi ze nieje dobre aby take tie silne dunive zvuky aby som bola blizko... napr na koncertoch vnimam ze ja mam zrychleny pulz... niesom prehnane uzkostliva ale uz dost som mu ja a hlavne manzel ublizili stresom a krikom tak nechcem zasa daco pokazit

misaelka
26. máj 2017

@bebicka89 nie som vtipna ale na hlupu otazku necakaj mudru odpoved... ved to da zdravy rozum...a k tomu ostatnemu dievca s alkoholikom budes mat este veselo... vela stastia.

bebicka89
autor
26. máj 2017

@misaelka nie neda zdravy rozum ked ti do 12 tt hovori okolie ze sa nemas tesit a potom zacne chlap vystrajat a potom sa staraj vybavuj ries, tak nechcem male zatazit niecim takym...aj ked je pravda ze nehraju death metal... a manzel sa spamatal po 3 dnoch a sam nastupil liecit sa.... predtym abstinoval 4 roky a kazdy sa moze potknut...alkoholik bude uz do smrti snad ale abstinujuci

zuzka38
26. máj 2017

@bebicka89 pozri ak sa na to necítiš a mas byt v strede co bude s babom tak nechod..je jedno co ti mi napiseme ty by si mala byt v pohode ci sa rozhodnes tak alebo onak.
Pre porovnanie som pri dvoch tehotenstvach nezniesla kino vadil mi hluk, pocitovala som divný tlak v bruchu a vôbec somnemala príjemný zazitok. Po každé som kino skusila raz. Pri treťom tehotenstve som si kino zrazu uzivala a vôbec mi nič nevadilo.
Takže sa zariad akokoľvek to cítiš ty.

zuzka38
26. máj 2017

*strese

misaelka
26. máj 2017

@bebicka89 ono zivot s alkoholikom bude vzdy o strese....lebo pri kazdej zatazi budes riesit ci sa nenapije

simonka77
26. máj 2017

@misaelka urcite potrebovala pocut take povzbudive slova, ako jej bude veselo...
baby, ak neviete normalne poradit, nepiste radsej nic.

misaelka
26. máj 2017

Ja len pisem skusenost zo svojho okolia...nemyslela som zle...len ze koncert je minimalna zataz pre dieta pokial to nie je fakt death metal ci cosi take...

nesvadbovo
AMBASÁDORKA
26. máj 2017

Som tyzden po termine a vcera som bola na koncerte v meste, rovnako cca pred mesiacom. Ako ja som tiez panikar ohladom tehotenstva, ale toto je uz asi prilis. Ved ak sa nechystas skakat pod podiom ale normalne ai vychutnavas koncert, tak nie je o com.

vevesh
26. máj 2017

Mozes vyskusat- a za seba nie, nesla by som uz- bola som na koncerte, ale uz vo vyssiom stadiu, ja som bola v pohode, ale babo zacalo stresovat, tak som odisla...(i ked ostatnym dietkam v bruchu by to nevadilo a by si trsli k tomu😀, ale prvorodebemu to vadilo a naramne, a aj doteraz nema rad hlasite zvuky - kiezby sa dal dopredu rozoznat charakter dietata..😀)

ziwka
26. máj 2017

@bebicka89 ahoj ja som bola s prvym v siedmom mesiaci na jarmoku na koncerte olympicu. A v pohode. Ale uz skor som vedela ze maly nebude na klasicku hudbu.... Kedze najkludnejsi bol pri rockovej hudbe a mala som chut pocuvat hudbu ktorú som dovtedy nemusela... 🙂 a fakt je z neho rocker. A ty musis vedieť ci sa citis na koncert. Ked mas stres alebo mas mat stres ostan radsej doma v klude.

marse
26. máj 2017

@bebicka89 pozri po zdravotnej stranke babatku z koncertu nic nehrozi. Ale ak ty nebudeš s tym v pohode a budeš v strese tak radsej nechod. Ale zase taky koncert a celkovo spolocensky zazitok by si si mohla vychutnat a zabudnut troska na starosti..male potrebuje kludnu mamku. vela stastia 🙂

alaguema
26. máj 2017

@bebicka89 nikto nevie, čím si si prešla, to je pravda. Rovnako nikto nemôže vedieť, ako na teba a na tvoje bábo bude vplývať koncert tohto druhu. Si dospelá osoba, rozhoduj sa podľa seba, podľa toho, ako to cítiš.

sardinka336
26. máj 2017

@bebicka89 zlatko, vedela si koho si berieš - abstinujuceho alkoholika, tak tu nebedákaj a zi zivot aky si si vybrala, nikto ti pištol nedržal pri hlave ked si si ho brala nie? Samozrejme držím palce aby sa to vyriešilo, zivot s alkoholikom je peklo.
Na koncert mozeš ist, neprezivaj všetko tak uzkostne. Dieta počuje zvuky tlmene, tak ale snad sa nechystáš sediet pri repráku nie???
Ja som bola na diskoteke pri tom repraku v 8 mesiaci a dcera je taka salamistka ze dovi dopo...

gabriella93
26. máj 2017

@bebicka89 Uvidíš ako ti bude... Ja som absolvovala v mojom tehotenstve tri svadby s toho jedna moja a jedna šesťdesiatka...to bolo v štvrtom mesiaci tt... Rokovy festival Lodenicu trojdňovú a veľa iného malý je úplne hudobne nastavený... Hudbu miluje, a tancovať sa naučil skôr ako obchádzať nábytok... 😀 Je to na tebe ale ja by som určite šla. Veď sú to Alexandrovci... A k manželovi ti len držím palce... Všetko dobré...

potvora1
26. máj 2017

Ahoj...Tvoja otázka vôbec nie je hlúpa, ja som takú istú otázku tiež riešila, dokonca som sa spýtala aj mojej gynekologicky, tá povedala, že zakázať mi to nemôže, ale ani mi to neodporúča, vzhľadom na vibrácie a keďže na koncert by som nesedela, musela by som si dávať veľký pozor, aby do mňa niekto nevrazil... a pritom som není ani prehnane úzkostliva, rozhodla som sa neísť. Rozhodnutie je na Tebe, pokiaľ budeš sedieť, a bude Ti príjemné, kľudne choď...ak máš strach, tak nechoď, lístok niekomu predaj, alebo daruj,a mamina môže ísť s niekým inym😉

deti95060810
26. máj 2017

na tých Alexandrovcov môžeš kľudne. Horšie bude s tým alkoholikom. Hádam to výjde a dostane rozum. Spolužiačk. manž. tiež to podstúpil a majú pokoj. Len oni už mali spolu 2 deti....Tak veľa šťastia..

nuci616
26. máj 2017

Je to na tebe 🙂 Ak tam budeš sedieť a nikto nebude do teba narážať tak je to len na tom či ti to bude príjemné alebo nie. Ja som tiež bola skúsiť na jednom koncerte čo tiež nebol nejaká divočina alebo podobne ale cítila som, že mi nie sú tie vibrácie príjemné tak som potom radšej išla domov 🙂 Ale nemusí to tak mať každá tehuľka, takže budeš môžeš skúsiť ísť a uvidíš ako ti bude ale nebudeš riskovať a zostaneš doma a myslím, že mamina sa nenahnevá keď jej to vysvetlíš

sardinka336
26. máj 2017

Ja viem, bola ina doba, ale do márie tam zeny robili ako muly, nemali pračky, sušičky, mikrovlnky, umyvačky....babka mala 5 detí, zahradu, ,,slépky,,...či tehotna, netehotna robili furt. Dnešné zeny furt riešia nejake pichoviny či moze si dat ,,vyvar,, tu jedna riešila, či moze jest plesnovy syr...ty kks...sorry, ale dobre to napísal psycholog Hubálek...,,lidi nedivte se ničemu, pulka národa jsou pitomci,,.

janinah
26. máj 2017

choď,alexandrovci tu nie sú každý mesiac...si tehotná,nie chorá a ak to aj bude mierny stres,tak pozitívny

zuzkaigorkova
26. máj 2017

Ja som vsetky komenty necitala ale ja by som isla pokial sa ty citis po fyzickej stranke oki babatko sa bude tiez tak citit ja som bola v prvych tyzdnoch na disce a bolo to oki ked si ty oki bude aj ono a urcite po psych.stranke ti to dobre padne.najlepsie urobis ked sa rozhodnes sama co je pre teba najlepsie;)a manzel nemam osobnu skusenost ale vsetko sa da zelam vsetko dobre nexh ste stastni!!!

katarinamarkova
26. máj 2017

@bebicka89 tvoj problém nie je koncert....tvoj problém je manžel....že?

sense
26. máj 2017

Ak sa na to citis chod....ak mas obavy daj.listky mame nech vezme kamosku.. a co sa tyka muza ak bude chciet sa zbavit zavislosti tak sa mu to podari ale musi len on sam chciet...

tova
27. máj 2017

nie neisla by som. Mas jeden priklad co sa stalo na koncerte teraz v UK. Nemusi to byt prave to, ale nejaky poziar, nejaka ina panika a ludia ta na zemi pridupu. V tehotnestve som nechodila na ziadne taketo koncerty, kina, a kde je mnoztvo ludi hlavne v uzatvorenom priestore.

bebicka89
autor
27. máj 2017

@katarinamarkova trošku ale už sa to riesi 😊

fatima99
27. máj 2017

Zalezi to do toho ako sa citis ale ja som napriklad nebola teraz pocas tehotenstva na ziadnom koncerte ani jarmoku ani na nicom podobnom. Proste som sa bala, ze tam moze niekto do mna drgnut ale hocico a tie vybracie tiez nie kazdej tehulke robia dobre takze som pre istotu nesla nijako to nelutujem

jankalukasova
27. máj 2017

Zas to nie je taka debilna otazka. Ja som bola v 28tt pozriet muzikal a mala teda riadne vyvadzala. Nemyslim, ze jej to skodilo ale bolo to nepohdlne.

martabubu
19. máj 2021

@misaelka zrazu som narazila na moju 4 roky starú otázku 😁
Na koncert som nešla
Manžel alkoholik sa ešte počas toho tehotenstva v auguste 2017 nakoniec upil. Zomrel 36 ročný
Syn sa už narodil ako polosirota
Dnes som druhý krát šťastne vydatá a mám ešte jedného pol ročného syna a teda koncert by som si už konečne dala, ach tá korona 😁

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre